- deci eu pot sa aleg o camera precum si 2 din menu-urile postate, dar la care trebuie sa specific varianta si pretul?
- o intrebare esentiala ptr mine: cei de acolo primesc si animale de companie? adica pe rita?

1. Da, exact.commandorsteel scrie:ca sa nu poluam topicul deschis de bogdan cu privire la marea intalnire de 2 ani de la medias, propun sa facem aici comentariile de rigoare si ce mai avem de discutat/intrebat. (sper ca am deschis bine topicul)
1. deci eu pot sa aleg o camera precum si 2 din menu-urile postate, dar la care trebuie sa specific varianta si pretul?
2. o intrebare esentiala ptr mine: cei de acolo primesc si animale de companie? adica pe rita?

eu personal am inteles de la diverse surse ca ar fi super acolo.ECO scrie:a mai fost cineva acolo? doar din curiozitate
IceRidder scrie:eu personal am inteles de la diverse surse ca ar fi super acolo.ECO scrie:a mai fost cineva acolo? doar din curiozitate
he he he...ECO scrie:Ziceam daca un C4 a urcat dealul(mai pe romaneste) adica daca s-a facut si drumul de acces ca eu cand am fost nu era facut!

nu ma fac un card de credit special pentru astaB A W scrie:Se dau prime la inceputul lui martie de vi iar singur cu masina?