Consum motoare pe benzină
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
Re: Consum motoare pe benzină
2 trasee in 2 weekenduri si ceva plimbare in oras
traseu :
Rm Valcea - Sibiu - Rm Valcea - Curtea de Arges - Cimpulung - Tirgoviste - Moreni - Baicoi - Valeni de Munte
Bucuresti - Focsani - Bacau - Cheile Bicazului - Sovata - Sighisoara - Sibiu - Rm Valcea - Bucuresti
distanta 1507 km
medie orara 46km/h
consum 6.3 l/100km
(plecat din Bucuresti in al 2lea weekend dupa intilnirea de joi seara cu consum 6.2)
traseu :
Rm Valcea - Sibiu - Rm Valcea - Curtea de Arges - Cimpulung - Tirgoviste - Moreni - Baicoi - Valeni de Munte
Bucuresti - Focsani - Bacau - Cheile Bicazului - Sovata - Sighisoara - Sibiu - Rm Valcea - Bucuresti
distanta 1507 km
medie orara 46km/h
consum 6.3 l/100km
(plecat din Bucuresti in al 2lea weekend dupa intilnirea de joi seara cu consum 6.2)
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
De cind cu vaca, cea mai mare autonomie pe care am vazut-o a fost 620km
Na.. rezervor de 55l in loc de 60, si maninca ca o vaca pe linga tintarul de c4 
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Mr_kokaa
- Maniac
da mituc
dar da si lapte (nu ca la tantzari)
in cate (sec) faci sa ajungi la 100km/h ?
dar da si lapte (nu ca la tantzari)
in cate (sec) faci sa ajungi la 100km/h ?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
6.1 oficial
- Mr_kokaa
- Maniac
6.1 oficial
si neoficial ?
-
mituc
neoficial s-a scos si 5.5 doar cu CAI instalat (fara alte treburi, evacuari, turbine, etc).
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Deci am fost in concediu.. 4500 km cu tot cu plimbari de rigoare prin Germania!
Romania (ce jeg de tara) - Ungaria- Austria- Germania
Consum 8.0l/100km, viteza medie 73!
Cum am mers? Ca tataee in Romania, am luat-o pe la Cazane, MOldova Noua, Timisoara - drumul extrem de liber
, dar in MEGA REPARATII - aveam impresia de ev-mediu!
In Ungaria 130 pe pilot, Austria la fel si in tara mea de vis... BLANA!
190-200, sau cat tinea masina!
Spre surprinderea mea, cei mai multi km i-am facut in DE, m-am plimbat o gramada, am vazut castele, lacuri, vai, munti, Muzeul Audi
- Cel mai tare- , am facut cumparaturi, mi-am luat jeansi cu 7(sapte) euro, Reebook-uri cu 14 euro, dar la casa plateai cu 30% mai putin
, sacou de piele cu 59,90, bluze cu 9-12 euro de la C&A si...
Masina s-a comportat exemplar, chiar joasa asa cum e, nu am atins-o deloc
, era sa o lovesc in DE, caci nu puteam sa ies din parcarile alea supraetajate
si din pacate nu am putut sa spal masina deloc, caci nu imi urca pe rolele de la spalatorie 
Mi se pare un consum bun 8.0l/100km, in conditiile in care cum intram pe Autobahn, nu scadea de 150km/h
In tara am facut 15 ore
, 645km! via Arad-Sibiu-Fagaras-Rasnov-Predeal-Buc
PESTE TOT SE LUCREAZA LA NOI, evitati TOATE drumurile! Semafoare, gropi, decopertari, denivelari
Cum am mers? Ca tataee in Romania, am luat-o pe la Cazane, MOldova Noua, Timisoara - drumul extrem de liber
In Ungaria 130 pe pilot, Austria la fel si in tara mea de vis... BLANA!
Spre surprinderea mea, cei mai multi km i-am facut in DE, m-am plimbat o gramada, am vazut castele, lacuri, vai, munti, Muzeul Audi
Masina s-a comportat exemplar, chiar joasa asa cum e, nu am atins-o deloc
Mi se pare un consum bun 8.0l/100km, in conditiile in care cum intram pe Autobahn, nu scadea de 150km/h
In tara am facut 15 ore
PESTE TOT SE LUCREAZA LA NOI, evitati TOATE drumurile! Semafoare, gropi, decopertari, denivelari
-
nero
- Robotizat
Nici n-ai ales cel mai fericit drum. De exemplu drumul Arad - Deva - Sibiu - Rm. Valcea - Pitesti - Bucuresti e foarte ok (cu mici exceptii). Pe Sibiu Brasov se lucreaza mult, dar de la Brasov puteai sa o iei pe Sacele - Cheia - Valeni - Ploiesti (centura de est) - Bucuresti, care iar e un drum foarte bun.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Era foarte OK cand nu se lucra ep Dealul Negru! 9 ore pana la Deva e al naibii de mult, asta intr-o vineri! Si poate daca se forta mai mult se mai putea castiga juma de ora in plus!
Bun consumul ala, eu nu stiu insa cum Kokaa scoate consumurile alea de 6.2-6.3! Am tras si eu de consum cand am fost pana la Nessebar, mers max 100 pe la aia si 50 in localitati..n-a vrut mai putin de 6.4, dar cum sa mergi frate asa , ca te ia de cap!
Bun consumul ala, eu nu stiu insa cum Kokaa scoate consumurile alea de 6.2-6.3! Am tras si eu de consum cand am fost pana la Nessebar, mers max 100 pe la aia si 50 in localitati..n-a vrut mai putin de 6.4, dar cum sa mergi frate asa , ca te ia de cap!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
Adrian
- Membru 'tunat'
- Mr_kokaa
- Maniac
scuze de OFF !!!
chiar Deese , ai fost la zilele astea se mai lucreaza akolo ?Bogdan scrie:Era foarte OK cand nu se lucra ep Dealul Negru! ...
- acondrea
- Halatu' cat e halatu'.
Nu stiu cum de reusiti sa scoateti comsumurile astea. Eu unul nu am reusit mai putin de 7.3 extraurban, in conditiile in care am mers la consum minim. Cum spunea si Bogdan, este ingrozitor sa mergi in halul asta, plus ca eu sunt de parere ca asta nu e o masina cu care sa mergi la consum.
C4 cupe 1.6i VTR 110CP noir obsidien
-
mituc
Aproximativ aceeasi plimbare doar ca eu m-am plimbat mai mult prin Austria, 4660km (de la spalatoria din .ro si inapoi la ea), Consum 8.4l/100, viteza medie 78. Cu vaca!Adrian scrie:Deci am fost in concediu.. 4500 km cu tot cu plimbari de rigoare prin Germania!
acondrea: mr_kooka are 1.4i, de aia scoate consum de genul asta. Extraurbam am scos si eu odata 6.3 de la iasi la bucuresti, si am mers si cu 130-140 (cred ca atunci am prins vint din spate). Media dupa drumul inapoi a fost 6.8. De obicei extraurban scoteam cam 6.9-7.2. daca nu treceam de 125Kmph. Daca treci... se schimba lucrurile, si probabil asta e la tine.
-
adei
Eu nu prea reusesc sa scot consum sub 8% extraurban.
A, si parca ziceati ca mai scade consumul dupa 5000 km. EU am 5001, cand scade?
A, si parca ziceati ca mai scade consumul dupa 5000 km. EU am 5001, cand scade?
C4 1.6i SX sable de langrune
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
acum depinde si cu cat mergi...mers....normal..130.....
eu am facut vara asta 2000 km cu 4 persoane plus bagaje si am scos 7.1
am 13.000
eu am facut vara asta 2000 km cu 4 persoane plus bagaje si am scos 7.1
am 13.000
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold