RADIO CD
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Stiu ca suna ca intrebare gen ATS...dar, ce discuri folosesti? EU am observat la al meu, ca imi sarea in draci cand aveam un disc de 2 lei. Cu un disc bun, nu sare mai deloc..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
dimabogdan
-
alesul
Vai ce nervi mi-a facut radio-ul.. incredibil...tot pierdea radio guerilla in bucuresti.. plus ca se auza prost de tot. Daca se continua asa le dau cu el in cap! La logan nu am avut absolut nici o problema cu radioul, mergea perfect pe toate posturile, ba chiar prindea si unele bulgaresti f indepartate!
Cine stie poate e vreo setare pe care nu o stiu eu ca, macar, sa nu sara de pe post!!
Cine stie poate e vreo setare pe care nu o stiu eu ca, macar, sa nu sara de pe post!!
Renault Laguna III, Noir Nacre, Dynamique.
Ex: Berlina cu hayon, 1.6 HDI Noir Obidisien.
Ex: Berlina cu hayon, 1.6 HDI Noir Obidisien.
-
onacus
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Eu nu cred ca e vreo diferenta intre FM1, FM2 sau FM3.
Sunt doar 3 seturi de memorii pentru FM
Sunt doar 3 seturi de memorii pentru FM
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
-
onacus
-
shomoyoque
Si mie imi pierde semnalul si culmea tot pe guerilla.....+ ca in cazul meu pierde semnalul tot timpul in exact aceleasi zone prin care trec in fiecare zi, ceea ce ma face sa cred ca vina este oarecum impartita intre calitatea slaba a aparatului si calitatea slaba a semnalului....alesul scrie:Vai ce nervi mi-a facut radio-ul.. incredibil...tot pierdea radio guerilla in bucuresti.. plus ca se auza prost de tot. Daca se continua asa le dau cu el in cap! La logan nu am avut absolut nici o problema cu radioul, mergea perfect pe toate posturile, ba chiar prindea si unele bulgaresti f indepartate!
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
-
enacheedi
- Numar Inmatriculare: B-16-KCA
Ce am observat eu la radio >
Cand pierde semnalul .. ex : r Guerilla , apas pe butonul unde acest post este memorat .. si revine semnalul in forma sa buna ...
Ceea ce cred eu ca este defectuos la acest aparat ... RDS - ul >>> care cauta tot timpul acelasi post pe diferite frecvente ...
Am dezactivat RDS-ul ... si revine nenorocitul ... revine !!!
Cand pierde semnalul .. ex : r Guerilla , apas pe butonul unde acest post este memorat .. si revine semnalul in forma sa buna ...
Ceea ce cred eu ca este defectuos la acest aparat ... RDS - ul >>> care cauta tot timpul acelasi post pe diferite frecvente ...
Am dezactivat RDS-ul ... si revine nenorocitul ... revine !!!
Covorase / Presulete - Toate dedicate
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
pai revine daca nu salvezi postul respectiv fara RDS 
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
-
enacheedi
- Numar Inmatriculare: B-16-KCA
-
P S L
exact, dezactivezi RDS si apoi memorezi. dar tot se va auzi aiurea si daca mai apesi o data pe butonul corespunzator postului respectiv se va auzi iar bine si clar pt putin timp. trebuie sa ne luam noi playere si gata orice problema/ 
Dacia 1310, 2000, injectie 
C4 1.6 HDI coupe cu tot ce-i trebuie
:D:D
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
Eu, cand am luat masina si inca vreo 3 luni nu am avut nicio problema legata de radio sau cd. Citeam aici si ma consideram norocos. Kaka maka. Intr-o zi s-a blocat cdul in unitate si asta a fost tot norocul meu. Am fost la ATS sa-l scoata si dupa asta nu am mai ascultat radio deloc. Nu ascult nici in momentul asta. Am dat comanda de alta unitate si acum astept si sper. 
-
P S L
mdaaaa, stiu e trist. la mine nu mai pierde semnalul cum o facea dupa o interventie a lor, dar isi pierde claritatea sunetului si gajaie si paraie. daca ascult normal la un vol 14-15 se aude ok, dar daca imi place vreo melodie si vreau sa ascult tare ( 22-24 ) se aude de imi piere tot cheful de a asculta tare.
:(
Dacia 1310, 2000, injectie 
:D:D
- eduardo_didi
- Edi Talent
dupa ce schimbati cd playeru cu altceva o sa va intrebati "de ce oare nu l-am schimbat mai devreme?"
Am fost in dubii daca sa-l schimb sau nu dar a zis lumea ca muzica fara HU schimbat nu se poate plus ca nu aveam Mp3 si acum am si bluetooth fancy nu?
Am fost in dubii daca sa-l schimb sau nu dar a zis lumea ca muzica fara HU schimbat nu se poate plus ca nu aveam Mp3 si acum am si bluetooth fancy nu?
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
-
sebi
si-a schimbat cineva mp3 playerul din cauza problemei cu cd-ul tinut inauntru? mie imi facea probleme de genu asta.. ascultam o zi radio, si a 2-a zi, sau mai devreme puteam sa scot cd-ul si cand il bagam iara mergea. de 2 saptamani nu vrea sa il scoata. oare au radiouri pe stoc sau trebuie sa astept o luna ca pentru fiecare piesa pe care o aduc ei?