Cred ca deja ar trebui creeat un subforum cu noul C4!LowProfile scrie:Omule rotile alea sunt de 18.. Se vede din avion... PARIU ca nu o sa fie NICIODATA optionale.. Ca idee, jantele de c4 VTS pe 17 se ofereau optional in TOATA Europa, in Romania veneau doar la VTS si la unele 2.0HDI!Mihay scrie:
Vizavi de jante sau piele probabil inca nu e definitivat programul de optionale. Cam cat de tampit ar trebui sa fii sa prezinti niste masini cu piele si roti pe 17 ( nu 18 , dar sunt disponibile si astea) si sa nu le poti vinde pe urma ? Cat despre Leonul tau cu bord de Dacia CN , nu merci
Nu sunt rentabile, strica suspensia de la drumurile proaste...
Corect era sa fie prezentata o masina de dotari medii, palpabile... E ca si cum ai lua un Logan, ii pun suspensie, jante pe 18, folie si o prezint ca SUPER masina... E EXACT acelasi lucru!!!!
Rusine Citroen ca nu ofera OPTIUNI, rusine ca promoveaza o masina care NU VA EXISTA PE DRUMURILE PATRIEI!
Felicitari pentru prezentare, idealistica pe alocuri!
Jantele, nu numai ca sunt optionale, dar sunt reale! Eu m-am plimbat pe teritoriul Romaniei cu aceste jante. Sic! Stii cat costa? Circa 250 Euro ca optinale.
Am vrut sa scriu multe, dar ma abtin.
Nu am observat insa pe nimeni sa scrie la " sfaturi achizitie C4". Ba mai mult, nu vad pe nimeni cu banutzii in buzunar sa si cumpere masina asta pe aici pe forum. Se vor vinde cu siguranta, si nu va faceti griji. Doar ca nu prea au timp cumparatorii actuali de forumuri. Adica acum cand se vand masinile acestea scumpe!
Vor fi peste 6 luni sau un an, cand vor fi discounturi(apropos... Nu stiati ca se lanseaza modelul cu discounturi de 2-3000euro?) si vor aparea si SH.
Am fost criticat pt k nu am gasit ceva inovativ. Eu o inventie nu o gasesc ca optional. De ex, butucul fix a fost pe orice model C4. Inovatiile de pe noul C4 nu sunt disponibile din standard, ba chiar mai rau, sunt optionale numai pt Exclusive. Adica 0,001% dintre cumparatorii de C4. Dintrei cei care isi cumpara o masina noua!
Despre ce vorbim?