STOP: PRESURE LEVEL OIL TOO LOW!!

Scrie răspuns
SonyAD
Numar Inmatriculare: B 07 VDL

Re: STOP: PRESURE LEVEL OIL TOO LOW!!

Mesaj de SonyAD »

mugurel scrie:Maica-mea! Esti buuuun rau!
Mersi.
mugurel scrie:Nu am cum sa iti raspund la toate. Imi e greu din tastatura telefonului. Ok.
Mi-a atras insa atentia o opinie de-a ta. Crede-ma ca am fost in uzina constructoare din Craiova, din Paris si din Belgia. In Belgia si in Anglia. Adica unde se fabrica piesele originale si aftermarket. Existau diferente clare. Si in special la nivel chimic al materialului composit. O placuta de frana fabricata sub acelasi producator in acelasi loc ... daaar cu ambalaje diferite plecau in doua directii diferite. Adica, OEM ambalate ca atare, plecau catre uzina(si te rog sa citesti Constructor) sau celelalte catre reteaua de distribuitori AM. Deci, pana si fabricantii au anumite norme pt fabricarea aceluiasi produs catre constructor si, pe aceeasi forma, doar ca materiale mai ieftine, catre distribuitori. Imi va fi foarte greu sa dezvalui numele acelor fabricanti, dar pot sa iti spun ca acelasi produs era verificat si paraverificat de catre un fel de controlor de calitate al constructorului, iar cele pentru piata aftremarket plecau pur si simplu!
Te rog din suflet, dă cu nume!

Să știu de la cine nu mai cumpăr vieți în piesa asta!
exdani scrie:eu chiar sunt curios daca sunt rechemari cum aduc efectiv clientul la service.
La vine clientul singur să îi schimbe preîncălzitorul și ei tufă de veneția și te aștepți să te caute pe acasă să te cheme să lucreze pe gratis cu decontare la Peugeot la sfântul așteaptă?

Ești totuși în Romanelica.
Imagine
Le lion flatulent est revenu.
mugurel
Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.

Mesaj de mugurel »

exdani scrie:
mugurel scrie: Doar ca... Un importator, asa cum ne scrii atat de clar, cum este Trust Motors(n.r.,Eurial) nu a luat actiune pt rechemari, pentru ca li s-a parut ca vor dovedi slabiciune in fata clientului.
Deci?
asta mi se pare o prostie in ziua de azi din partea unui service-reprezentanta ca atunci cand producatorul te pune sa faci rechemari diverse ei sa nu le faca.
Dpmdv imi castiga mai mult increderea daca ma cheama decat daca nu o face si aflu din presa sau alta parte. Daca ma cheama arata ca ii pasa si ca vrea sa indrepte lucrurile , iar daca nu o face e clar ca pur si simplu nu il intereseaza nimic.
Aici ai perfecta dreptate. Dar nu uita, te rog, ca vorbim de 2011 si nu de 2003. Am scris undeva gresit anul din cauza tastaturii telefonului.
In 2002 sau 2003 exista un singur interes: sa vindem oricat de multe masini si cu orice pret! Indiferent de consecintele viitoare. De ce? Pentru ca, oricum, in cativa ani va veni o filiala si va rezolva "din mers" treburile astea de garantii! Astazi este greu de inteles. Dar gandeste-te, @Exandi, ce faeai prin 2003, gandeste-te la entuziasmul acelor ani, gandeste-te ca nu existau foru,uri si nu existau informatiile tehnice aproape publice din 2011. Trage concluziile si vezi cum se gandea atunci. Si vei aprecia atitudinea ATS si Citro RO fata de alti importatori flamanzi...
DS3 1,6HDi 92CP
exdani
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
Numar Inmatriculare: B 94 WRR

Mesaj de exdani »

SonyAD scrie:
exdani scrie:eu chiar sunt curios daca sunt rechemari cum aduc efectiv clientul la service.
La vine clientul singur să îi schimbe preîncălzitorul și ei tufă de veneția și te aștepți să te caute pe acasă să te cheme să lucreze pe gratis cu decontare la Peugeot la sfântul așteaptă?

Ești totuși în Romanelica.
dar cand ne vand masini le place sa ia repede banu de la client si dupa aia cum ti-o fi norocu...whatever...roumanie

@Mugurel - prin 2003 terminasem de vreo 2 ani facultatea :) si nu ma gandeam inca la o masina..era prea bine la acea varsta :glasses ...abia la inceputul lui 2008 mi-am luat C4 de la tine...cautand pe net dealeri , ptr ca alora de la vanzari de la ATS le era sila sa si vorbeasca dar sa si mai vanda.
Ultima oară modificat Mie Iun 15, 2011 10:12 pm de către exdani, modificat 1 dată în total.
SonyAD

Mesaj de SonyAD »

mugurel scrie:...
Zi-ne și nouă de piesele alea. Ce erau, despre ce producător e vorba.

Nu ne lăsa așa în suspans.
Imagine
mugurel

Mesaj de mugurel »

bine, mah...
suspansul e maxim
dar nu conteaza fabricantul.
de aceea scram eu Belgia si Anglia. sunt complet diferiti, mentlitatea si calitate, insa e aceeasi.
chiar nu conteaza.
important este ca acelasi fabricant trimiteau aceleasi piese de calitati diferite pe doua canale diferite...
DS3 1,6HDi 92CP
SonyAD

Mesaj de SonyAD »

De ce nu contează fabricantul? Dai Sidem exemplu?
Imagine
mugurel

Mesaj de mugurel »

de retinut insa...
vorbim pe un topic unde se scrie despre presiune joasa a uleiului.
in opinia mea, si din experienta, era vorba doar de un filtru de ulei.
atentie, insa, constructorul si-a dat seama ca e vorba doar de un lot de piese cu defectiune, a dat un INFO si a obligt constructorul sa produca filtrele conform normelor. Asta e bine. si de retinut, nu l-a inlocuit ca furnizor.
era vorba de un lot de filtre de ulei produse prin 2009-2010 si pe care le-a inlocuit, inlocuind si codul. fabricantul a ramas acelasi si si-a asumat raspunderea.
DS3 1,6HDi 92CP
mugurel

Mesaj de mugurel »

SonyAD scrie:De ce nu contează fabricantul? Dai Sidem exemplu?
chiar nu pot sa numesc fabricantii de piese...
dar e simplu: in Anglia se fabrica niste componente, iar in Belgia alt fel de componente...
DS3 1,6HDi 92CP
mugurel

Mesaj de mugurel »

exdani scrie:
SonyAD scrie:
@Mugurel - prin 2003 terminasem de vreo 2 ani facultatea :) si nu ma gandeam inca la o masina..era prea bine la acea varsta :glasses ...abia la inceputul lui 2008 mi-am luat C4 de la tine...cautand pe net dealeri , ptr ca alora de la vanzari de la ATS le era sila sa si vorbeasca dar sa si mai vanda.
sa inteleg ca la noi ai lasat masina pentru dauna si revizie? la noi ai avut problema mentionata mai sus?
DS3 1,6HDi 92CP
SonyAD

Mesaj de SonyAD »

De ce nu poți să îi numești? Nu au nume?

Uite, eu pot să îți numesc din producătorii de la care am cumpărat:

ZF și Lemforder, Mapco, Optimal, TRW, Corteco, SKF, Ruville, Ate, Magneti Marelli, Bosch, Birth, Cofle, Textar, Liqui Moly, MANN HUMMEL, Castrol :ok , Champion...

Ooops!

Am uitat de GKN Driveline... :oops:

Și sigur și alții...
mugurel scrie:sa inteleg ca la noi ai lasat masina pentru dauna si revizie? la noi ai avut problema mentionata mai sus?
:ok

The plot thickens!

Și SWAG...
Imagine
mugurel

Mesaj de mugurel »

si sigur si altii...
doar ca nu i-ai numit pe aia unde am fost eu...
hai ca nu e asa greu. spune tu: cati fabricanti de sisteme de injectie stii?
DS3 1,6HDi 92CP
SonyAD

Mesaj de SonyAD »

Delphi, Denso, Bosch, Siemens și antitalentele.
Imagine
mugurel

Mesaj de mugurel »

SonyAD scrie:Delphi, Denso, Bosch, Siemens și antitalentele.
pam, pam!
deja esti pe acolo...
cine are sediu in Anglia si cine are o fabrica prin Belgia?

100puncte. Ai castigat!
DS3 1,6HDi 92CP
SonyAD

Mesaj de SonyAD »

Sidem?

ELTH, am uitat de ELTH. Și de la ratații ăștia am cumpărat.
Ultima oară modificat Joi Iun 16, 2011 12:16 am de către SonyAD, modificat 1 dată în total.
Imagine
mugurel

Mesaj de mugurel »

delphi?
bosch?

iti spun ceva astia?
DS3 1,6HDi 92CP
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”