Mersi.mugurel scrie:Maica-mea! Esti buuuun rau!
Te rog din suflet, dă cu nume!mugurel scrie:Nu am cum sa iti raspund la toate. Imi e greu din tastatura telefonului. Ok.
Mi-a atras insa atentia o opinie de-a ta. Crede-ma ca am fost in uzina constructoare din Craiova, din Paris si din Belgia. In Belgia si in Anglia. Adica unde se fabrica piesele originale si aftermarket. Existau diferente clare. Si in special la nivel chimic al materialului composit. O placuta de frana fabricata sub acelasi producator in acelasi loc ... daaar cu ambalaje diferite plecau in doua directii diferite. Adica, OEM ambalate ca atare, plecau catre uzina(si te rog sa citesti Constructor) sau celelalte catre reteaua de distribuitori AM. Deci, pana si fabricantii au anumite norme pt fabricarea aceluiasi produs catre constructor si, pe aceeasi forma, doar ca materiale mai ieftine, catre distribuitori. Imi va fi foarte greu sa dezvalui numele acelor fabricanti, dar pot sa iti spun ca acelasi produs era verificat si paraverificat de catre un fel de controlor de calitate al constructorului, iar cele pentru piata aftremarket plecau pur si simplu!
Să știu de la cine nu mai cumpăr vieți în piesa asta!
La vine clientul singur să îi schimbe preîncălzitorul și ei tufă de veneția și te aștepți să te caute pe acasă să te cheme să lucreze pe gratis cu decontare la Peugeot la sfântul așteaptă?exdani scrie:eu chiar sunt curios daca sunt rechemari cum aduc efectiv clientul la service.
Ești totuși în Romanelica.