stergator luneta coupe

bgd81

stergator luneta coupe

Mesaj de bgd81 »

Sunt curios cum functioneaza la voi stergatorul lunetei.
Pe cat de bine functioneaza stergatoarele parbrizului (nota 10 citroen pt eficacitatea lor !) pe atat de prost este cel de la luneta. Lasa dungi si nu inlatura niciodata toata mizeria.
Mai mult, cred ca este o problema cu duza spalatorului. Daca duzele fata arunca puternic si imprastiat, cel de la luneta arunca un jet anemic.
La mine jetul de apa ajunge cu greu pana la jumatatea lunetei si in plus nu arunca improscat, ci e un jet simplu, ca la dacie. La voi e la fel ?

Oricum inginerii au fost nebuni cand au pus duza langa stergator: cred ca e singurul hatchback unde jetul de apa este aruncat in sus ! La absolut toate celelalte masini, jetul de apa curge de undeva de sus si prin urmare uda frumos toata luneta.
C4 coupe Champion 1.6HDI 110CP
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Daca te consoleaza cu ceva, pana acum nu am vazut compacta hatch care sa stearga bine luneta. Nu stiu ce nu le rezulta.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

am gasit eu solutia, ia o agrafa si umbla putin la duza si ai sa vezi miracole.
garantat
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

nu stiu la ce probleme te referi. mie imi sterge f bine, evident ajutat de stropitoare.... :)
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Si mie la fel. Nu ma pot plinge. Pisa parbrizul pina sus fara sa arunce pe cupola insa. Singura diferenta e ca eu am berlina, la coupe e mai drept spatele.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
bgd81

Mesaj de bgd81 »

Se pare ca nu m-am facut inteles :( . Sa detaliez putin:
1. duza spalatorului de la luneta la masina mea este situat langa locul unde se fixeaza stergatorul. (banuiesc ca la toate coupe-urile e asa)

2. stropitoarele de la parbriz la mine (si banuiesc ca la toate) pulverizeaza apa pe tot parbrizul. Stropitoarea spate nu pulverizeaza, ci doar arunca pe verticala, in sus, un jet simplu de apa. Eu m-as fi asteptat ca apa sa sa fie pulverizata si pe spate. Intrebarea este cum functioneaza la voi spalatorul spate: pulverizeaza apa sau arunca un jet simplu(zici ca face pipi :lol: ) ?

3. jetul respectiv de apa nu ajunge pana sus la eleron, ci cu greu ajunge pana la jumatatea lunetei. Prin urmare doar jumatatea inferioara a stergatorului se umezeste si spala; jumatatea superioara ramane uscata si doar intinde murdaria.
Acum intrebarea este, daca si la voi spalatorul spate arunca jet, jetul respectiv trece de jumatate, resuseste sa ude eficient toata luneta pe inaltime ?
C4 coupe Champion 1.6HDI 110CP
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Pe spate exista doar jet. Daca ar fii pulverizat ai fii avut stropi pe toata luneta si nu ai mai fii vazut nimic.
Si mie cam tot pana la jum imi stropea, dar oricum imi ducea stergatorul apa pana sus si eram destul de multumit cum stergea.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

doar jet dar e suficient
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

este eficienta cu o singura conditie: dai jetul putin mai mult timp sa duca solutia pe o parte si pe alta
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

@bgd81 si la mine este exact la fel ca la tine.nu prea sunt multumit ba chiar am renuntat sa`l folosesc decat atunci cand ploua si este apa din abundenta si isi face treaba.daca reusesti sa`i faci ceva sa ne zici si noua
PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

la inceput, la mine facea la fel, pisa pe stergator, dar am indreptat duza spre parbriz si akm merge super
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

La mine arunca pana la jumatate dar sterge bine, nu pot sa ma plang. Cat priveste tinutul mai mult la mine si daca tin o fractiune de secunda tot arunca cat ii trebuie(2-3 sec).
PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

LUATI UN BOLD SI ARANJATI PUTIN DUZA, FACE MIRACOLE
Imagine

m0rpheus
Numar Inmatriculare: B 69 GCB

Mesaj de m0rpheus »

La coupe-uri la luneta apa o arunca de jos in sus ? :shock:
C4 Berlina Champion, 1.6i 16V 110CP Negru Obsidien B 69 GCB

Imagine
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Da de jos in sus...cea mai proasta inventie ..parerea mea
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”