antifoneaza-le
vezi threadul masinii mele de la c4ul tau
SIGUR scapi de troncanit!
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008 Black C4 VTS EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008 Black C4 VTS EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
Si o sa ai o greutate apreciabila a usii, nu ca acum ar fi usoare usile de C4.
P.S. Imi place cum se lupta fetele cu usa masinii mele... dar ce grea e!!!!! Si inca cum!!!
P.S. 2 Ma gandeam cum ar fi sa imi pun LSD sa ma lupt si eu sa ridic usa ca sa ies din masina.
Oricum aveam in plan sa insonorizez usile si sa schimb boxele stock cu niste Focal, sper sa se auda mai frumos la inchidere.
Vreau sa aud si eu niste usi insonorizate
vino la intanirea nationala si o sa le auzi pe ale mele
azi le fac eu pe ale mele si o sa-ti spun ce se intampla daca merita sau nu.
la peste, ne e relevant, pt ca la el normal ca se simte, el are un mega sistem de muzica, care necesita asa ceva.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
nu stiu daca am intrat in topic-ul corect daca nu e asa sa imi spuneti va rog unde sa scriu. am un C4 si un C3 .problema o am cu C3-ul si m-am gandit ca poate gasesc o solitie. cand inchid usile din telecomanda la una din usile din spate se aude un zgomot ciudat (motorasul se chinuie sa blocheze usa cred). stiti ce ar putea fi ? nu ma pricep foarte bine si nu as vrea sa ma duc in service fara sa am habar astfel incat sa ma puna sa schimb tota ainchiderea centralizata pentru ca am patit-i cu o dacie si noroc ca nu aveam bani la mine. stiti unde as putea merge cu masina pentru o verificare si un diagnostic corect ?
In mod normal se schinba actuatorul pt un zgomot asa cum il descrii tu apare pt ca s-au uzat rotitele de plastic din actuator. Daca masina e in garantie.. merci la un service autorizat, daca nu.. tot acolo e indicat sa mergi