Rulment fata gripat

Scrie răspuns
marsel

Rulment fata gripat

Mesaj de marsel »

Incepand de Sambata trecuta am inceput sa aud un huruit in partea din fata a masinii.... La inceput nu prea am dat importanta, am zis ca poate are ceva noroi la vreo roata. Zgomotul a persistat, si astazi dimineata mi-am facut timp si m-am dus la service, Europcar-Cluj N. Am constatat cu stupoare, atat eu cat si cei de la service, ca rulmentul la roata din fata dreapta este dus..... :shock: Daca la 18.000 km ti se sparge un rulment la roata, mai tarziu oare ce se va intampla????
Seful de service a spus ca nu poate fi vorba decat de un defect de fabricatie, deoarece la un numar asa mic de kilometri nu a mai vazut sa se gripeze rulmentii...
L-au schimbat pe garantie si s-a rezolvat problema!
A mai patit cineva asa ceva???
Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul....
1,6hdi 110cp, black
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

rulmentul ala nu se sparge el asa singur totusi. Il poti distruge si in primii 3 km. Eu i-am multumit lui Dumnezeu ca atunci cand m-am rotit si m-am suit pe bordura nu am crapat rulmentul pe spate.
Rulmentul se distruge in primul rand la socurile laterale asupra rotii. Avand in vedere ca e pe fata poate fi si o groape luata aiurea cu volanul tras putin intr-o parte.
Incearca sa vb cu mecanicul care a facut lucrarea ca e mai in masura sa iti spuna ce si cum k el a vazut cum arata rulmentul ala.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
sip

Re: Rulment fata gripat

Mesaj de sip »

marsel scrie:Incepand de Sambata trecuta am inceput sa aud un huruit in partea din fata a masinii.... La inceput nu prea am dat importanta, am zis ca poate are ceva noroi la vreo roata. Zgomotul a persistat, si astazi dimineata mi-am facut timp si m-am dus la service, Europcar-Cluj N. Am constatat cu stupoare, atat eu cat si cei de la service, ca rulmentul la roata din fata dreapta este dus..... :shock: Daca la 18.000 km ti se sparge un rulment la roata, mai tarziu oare ce se va intampla????
Seful de service a spus ca nu poate fi vorba decat de un defect de fabricatie, deoarece la un numar asa mic de kilometri nu a mai vazut sa se gripeze rulmentii...
L-au schimbat pe garantie si s-a rezolvat problema!
A mai patit cineva asa ceva???
Linisteste-te nu se intampla asa des. Eu am 84.000km si nu am schimbat nici un rulment .Totul este OK.
C4 coupe 1,6 HDi, 16v, 110CP, rosu; pe serbionel.ro cautati articole cu Sofronica
Noul C4, 1,6 HDi, 16v, 112CP, negru; pe serbionel.ro cautati articole cu Sofronel
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”