Am dus masina sa-mi rezolve stopitorul de luneta care nu mai mergea, era ceva infundat pe acolo! Problema a fost rezolvata dar plasticul de la luneta pe care l-au dat jos era tot zgariat si murdar, bara spate pe partea superioara, langa hayon, era si ea zgariata, de parca se urcasera cu picioarele pe ea. Nu le-am zis nimic deoarece chiar nu aveam nici un chef de scandal. Mi le-am curatat eu cum am putut mai bine.
Am avut un eveniment cu un caine pe care l-am lovit cu partea dreapta fata, rezultatul fiind proiector ceata dreapta spart, bara fata crapata si carenajul de sub bara (sau cum i-o spune, acea bucata mare de plastic dintr-o parte in alta a masinii, scut...) rupt de se vedea cum atarna sub proiectorul dreapta. Pe langa faptul ca am asteptat trei saptamani dupa bara fata, cand ma duc sa iau masina, vad ca, carenajul atarna la fel ca inainte, ei asigurandu-ma ca masina e ok. Ma duc si le spun, vine Dan, se uita, "Da aveti dreptate, au uitat sa-l schimbe si l-au pus pe cel vechi, ne cerem scuze!"
Dupa revizia de 15.000km am luat masina cu greierasi sub bord, problema care nici pana azi nu mi-e rezolvata!
Alte intamplari in service-ul de la Cluj.???????????