Greieri o sa ai la orice masina , atata vreme cat drumurile patriei sunt asa cum sunt .
Eu am c4 in familie 70.000 km , doar revizii atata , nici o problema , alergat la greu , folosit pe post de jeep ....si inca merge , si merge bine .
Sincer nu cred ca o sa reziste opelul ,daca o sa aibe parte de un regim asemanator cu cel pe care l-a avut C4 .
Decizia este numai a ta .
Daca as avea de alege intre un VTS 2.0 HDI alb , panorama , bixenon jante 17` si un GTC 1.6 ... as alege C4

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Depinde ,la mine citroenul ajungea undeva peste 20.000 euro DDP (aveam discount destul de mare la ATS - relatii alea alea:P 25% deci in final ar fi iesit la super pret ) , iar GTC a ajuns cam tot pe acolo cu discount : lista de dotari la GTC :
GTC 1.9 cdti 120 CP cutie manuala MT6 + 1
Dotari standard : cosmo
Dotari optionale :
-vopsea nemetalizata alb
-airbaguri tip cortina
-oglinzi rabatabile
-scaune fata incalzite
-pachet "controlul conducerii" - asistenta la plecarea in panta ,pilot automat,sistem detectie a exploziilor in anvelope , sistem pilotare parcare
-jante 17 Dynamic
-pachet "lumini si vizibilitate" -senzor de ploaie ,oglinda interioara cu sistem antiorbire automat , aprindere automata a farurilor
-lumini adaptive AFL Bi-xenon
-alarma
-radio cdmp3 + comenzi pe volan
-computer bord
-pachet opc line 1
-pachet cosmo : climatizare automata ,bancheta rabatabila spate 40/20/40 ,pachet "confosrt scaune1"
-pachet sasiu sport -ESP ,sistem prindere 5 prezoare ,directie sport ,cursa scurta, comutator program "sport"