Problema ornament geam spate
-
ozaur13
Problema ornament geam spate
Buna ziua tuturor .
Am observat acum 2 zile ca ornamentul de plastic de la imbinarea celor 2 gemuri spate de la portbagaj , cel pe care se monteaza eleronul, la partea din stanga sa desprins surubul si cred ca la denivelari se cam flutura
Aveti idee cum l-as putea prinde fara sa fiu nevoit sa ma mai duc sa-l fac pe garantie?
Din cate am vazut cred ca ar trebui desfacut de pe interior plasticul acela de la imbinare ,dar cum? ca nu am reusit pana acum .
Si inca o problema
Am un zgomot idiot de undeva din spate ,nu pot sa-mi dau seama de unde vine exact ,cred ca din interiorul usi portbagajului . Se aude ca si cum as arunca o moneda in interiorul unui recipient de fier . In principal la denivelari se aude.
A mai patit cineva asta , are cineva idee ce ar putea fi?
MUltumesc anticipat.
Am observat acum 2 zile ca ornamentul de plastic de la imbinarea celor 2 gemuri spate de la portbagaj , cel pe care se monteaza eleronul, la partea din stanga sa desprins surubul si cred ca la denivelari se cam flutura
Aveti idee cum l-as putea prinde fara sa fiu nevoit sa ma mai duc sa-l fac pe garantie?
Din cate am vazut cred ca ar trebui desfacut de pe interior plasticul acela de la imbinare ,dar cum? ca nu am reusit pana acum .
Si inca o problema
Am un zgomot idiot de undeva din spate ,nu pot sa-mi dau seama de unde vine exact ,cred ca din interiorul usi portbagajului . Se aude ca si cum as arunca o moneda in interiorul unui recipient de fier . In principal la denivelari se aude.
A mai patit cineva asta , are cineva idee ce ar putea fi?
MUltumesc anticipat.
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
Zgomotul ala e de la piulita care iti tinea acea parte a ornamentului. Acum e undeva intre cele doua geamuri si face ca toate cele.
Atentie mare insa!!! Nu spala masina la spalatorii automate fara sa remediezi problema eleronului ala sau risti sa ramai fara el.
Eu asa am patit si remedierea (inlocuirea lui) a costat vreo 700 de roni in urma cu doi ani....
Atentie mare insa!!! Nu spala masina la spalatorii automate fara sa remediezi problema eleronului ala sau risti sa ramai fara el.
Eu asa am patit si remedierea (inlocuirea lui) a costat vreo 700 de roni in urma cu doi ani....
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
Inlocuirea lui la mine a durat vreo doua ore, deci stransul surubului ala tot cam atat ar trebui sa dureze pentru ca trebuie sa-ti demonteze ornamentele interioare ale capotei portbagajului. Sunt insa cativa colegi p-aici care si-au montat singuri eleroane VTS-style si poate iti pot da ei o mana de ajutor...
Cat despre denumirea lui.... in lista de piese i se spune "deflecteur d'air"... concluzia o tragi singur...
Cat despre denumirea lui.... in lista de piese i se spune "deflecteur d'air"... concluzia o tragi singur...
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
daca e plasticul de sub eleron, cel din interior, poti pune o banda dublu adeziva...o sa vezi ca face minuni...si daca vei avea nevoie...oricand il desfaci.
cat despre zgomot, daca nu e o piulita desprinsa in interiorul acelui plastic....cauzele pot fi multiple.
la mine a fost din mecanismul de inchidere al haionului.
mai vin-o cu detalii...o rezolvam.
cat despre zgomot, daca nu e o piulita desprinsa in interiorul acelui plastic....cauzele pot fi multiple.
la mine a fost din mecanismul de inchidere al haionului.
mai vin-o cu detalii...o rezolvam.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
ozaur13
Nu stiu daca m-am facut bine inteles .
Eu nu am eleron .
Eu ma refer la plasticul acela de la imbinarea geamurilor ( cel de deasupra si luneta) .
Din cate cred eu el este prins cred eu in 3 suruburi.La mine in partea stanga daca forteaz putin sa ma uit sub el se vede
surugul desprins . Am incercat sa vad cum pot sa desfac ornamentul de la interiorul portbagajului sa sa pot ajunge la surub dar imi este frica sa nu-l rup.
Intrebarea este in ce fel se desface acel ornament de la interior ?
Eu nu am eleron .
Eu ma refer la plasticul acela de la imbinarea geamurilor ( cel de deasupra si luneta) .
Din cate cred eu el este prins cred eu in 3 suruburi.La mine in partea stanga daca forteaz putin sa ma uit sub el se vede
surugul desprins . Am incercat sa vad cum pot sa desfac ornamentul de la interiorul portbagajului sa sa pot ajunge la surub dar imi este frica sa nu-l rup.
-
ozaur13
oricum vorbind in genral imi vine sa ma dau cu capu de pereti .Abia am 4000 de km cu masina si deja se aude un greiere in portiera stanga cand am geamul deschis(numai atunci), porcaria asta de plastic s-a desprins, de undeva din spate se aude alt greiere.
concluzia :
Nu puteau si idiotii astia de francezi sa foloseasca niste materiale mai de doamne ajuta la masina asta?
concluzia :
Nu puteau si idiotii astia de francezi sa foloseasca niste materiale mai de doamne ajuta la masina asta?
- Aiurica
bos...daca pui asa mult suflet in masina precum pun eu, ai sa intelegi ca masina asta are nevoie de cateva ore petrecute in fata blocului.
te rog citeste ce am facut eu la masina in cateva ore...si ai sa gasesti solutia ieftina de a scapa de aceste probleme.
nu te speria de ideea de a desface fetele e usi sau ornamente......
cat despre solutia data de mine....garantez 100 % ca e functionala si nu it va mai zdrangani.
te rog citeste ce am facut eu la masina in cateva ore...si ai sa gasesti solutia ieftina de a scapa de aceste probleme.
nu te speria de ideea de a desface fetele e usi sau ornamente......
cat despre solutia data de mine....garantez 100 % ca e functionala si nu it va mai zdrangani.
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Plasticul acela, ca un mic eleron e prins in 4 sau 5 șuruburi (sigur nu 3). Ca sa dai jos ornamentele din interior nu ai altă posibilitate decât să tragi de ele cu cât mai multă atentieozaur13 scrie:Nu stiu daca m-am facut bine inteles .
Eu nu am eleron .
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Aiurica
chiar daca nu se rup, iti recomand sa pui banda pe toata lungimea plasticului...el oricum joaca in lacasul lui...oricum, extrem de multa grija cand il scoti.....atentie...mai bine le scoti pe cele din parti mai intai.
apoi iese f usor.
link catre prezentarea de care iti spuneam
viewtopic.php?t=892
apoi iese f usor.
link catre prezentarea de care iti spuneam
viewtopic.php?t=892