Pentru cine nu a fost niciodata intr-o salina, atasez niste poze de la salina Praid. Temperatura constanta 10 degC, indiferent ca e iarna sau vara. Eu am fost iarna si am murit de cald inauntru fiindca eram imbracati bine. A... si inca ceva: gravidele nu au voie... Ceva legat de lipsa de aer curat...
PS: Colacii secuiesti sunt dementiali!
_____________Citroën C4 berlina 1.6i 16V 110cp SX + MP3_____________ Your net worth to the world is usually determined by what remains after your bad habits are subtracted from your good ones. Benjamin Franklin
am fost si eu acum doi ani cu nevasta-mea. de atunci, ea care este alergica la praf si polen, este mai bine. din pacate anul trecut nu am putut ajunge. face minuni un tratament de vreo 3-4 ani consecutivi a cate 10 zile. cazarea este ok, iar de vizitat in jur este ce.
_____________Citroën C4 berlina 1.6i 16V 110cp SX + MP3_____________ Your net worth to the world is usually determined by what remains after your bad habits are subtracted from your good ones. Benjamin Franklin
la doi pasi de SOVATA , daca vii din Moldova pe Cheile Bicazului nu ai cum sa ratezi Praidu !
eu am trecut acu 2 weekenduri si nu am stiut de salina !!!
yack!
Si eu eram odata rasist cu ungurii, dar sa fim seriosi ... sint muuuuult mai civilizati ca noi. Un exemplu concret si scuze de offtopic. Am fost vara asta in Padis cu cortul. Linga noi o tabara de unguri. Prima noapte au vb si nu prea am putut dormi. Am injurat (in gind) la greu. A doua seara se pun linga noi ... niste clujeni. Romani get beget, civilizati la maxim; toata noaptea au baut, au vomitat, au cintat, au urlat, s-au batut. Romanul e roman si in .... la ma-sa; trebuie sa iasa el in evidenta cit mai aiurea posibil, ca altfel ... nu se distreaza si nu stie lumea ca e si el pe acolo.
eu n-as avea nimic cu ungurii (ca sunt si ei oameni) doar ca tot au ei ceva cu noi. si asta la nivel idealist si de teorii istorice.
in rest am lucrat atat cu romani cat si cu unguri. pe toti i-am tratat egal si am avut pretentia sa fiu tratat egal. un alt adevar valabil este ca sunt mult mai civilizati decat noi. de ce? ca liderii lor sunt LIDERI adevarati si i-au invatat sa fie impreuna. ind pdv al meu sunt comunitati mai adevarate decat oricare comunitati de romani.
in fine. dupa fapta si rasplata.
este ultima oara cand mai moderam acest topic cu discutii care nu isi au rostul.
data viitore se lasa ca pauze!
daca vreti faceti un topic sau continuati discutiile la off topic!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Vrea sotia sa mergem cu fata si socrii mei la salina, prin octombrie.
Am vazut ca sunt 3 drumuri spre Praid, care este cel mai bun, avand in vedere ca merg cu SuperNova, 4 adulti si un copi de ~ 3 ani.
multumesc frumos!