miniIntilnire - propunere locatie - Baraj VIDRARU 22 Iunie
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
cine se baga la un aer curat ?
cine se baga la un aer curat ?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
nero
- Robotizat
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
ptr pina acu s au aratat interesati doar 2 forumisti !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- eduardo_didi
- Edi Talent
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Ai puțintica rabdare, vrei in cateva ore sa sară toți cu pareriMr_kokaa scrie:ptr pina acu s au aratat interesati doar 2 forumisti !
Eu consider idea ok si 99% voi veni, daca se face
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
onacus
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
1.De ce ati ales locatia aia , e fff frumos dar e departe de Bucuresti
2.Unde ati dorii sa innoptam ,sau mergem pana acolo ne vedem stam 2 ore si o luam spre casa ....eu unul nu as merge pana acolo doar ptr 2 ore ...de dragul condusului .
3.Daca veniti cu ceva concret m-as baga si eu ...dar cum ati pus probleme (adik nimica concret ) nu cred ca o sa se arunce prea multi .
2.Unde ati dorii sa innoptam ,sau mergem pana acolo ne vedem stam 2 ore si o luam spre casa ....eu unul nu as merge pana acolo doar ptr 2 ore ...de dragul condusului .
3.Daca veniti cu ceva concret m-as baga si eu ...dar cum ati pus probleme (adik nimica concret ) nu cred ca o sa se arunce prea multi .
- Mihay
- Supermoderator
-
nero
- Robotizat
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Eu merg f des in Curtea de Arges si as putea încerca sa rezerv niste camere la hotelul Confarg, unde il cunosc pe director.Nu e cine stie ce, dar pt o noapte se merita. http://www.confarg.ro/
Asa am putea pleca de sâmbata.
Luni voi fi acolo si o sa vorbesc sa vedem câte camere ne-ar putea oferii si preturile aferente.
Ultima data când am stat acolo am platit 80 lei pt un single
Luni voi fi acolo si o sa vorbesc sa vedem câte camere ne-ar putea oferii si preturile aferente.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
arata frumos acolo... dar se pot gasi si alte locatii mai aproape de barajpasare scrie:Eu merg f des in Curtea de Arges si as putea încerca sa rezerv niste camere la hotelul Confarg, unde il cunosc pe director.Nu e cine stie ce, dar pt o noapte se merita. http://www.confarg.ro/
http://www.turistinfo.ro/lacu_vidraru/c ... draru.html
din pacate, eu pe 20 plec din tara .... asa ca... pe mine m-ati pierdut de client
si e foarte frumos acolo... pacat.. chiar imi pare rau... era buna o iesire din asta.
daca s-o mai face si dupa jumatea lui iulie... ma bag si eu (oricum... pasare trebuie sa ude toyota aia
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
acolo nu e de stat cateva ore si apoi intoarcerea acasa, ptr ca e obositor.. si lumea nu cred ca vine doar ptr atat.DMX scrie:3 ore sa zicem ( dus -cu toate ca atunci cand se merge in coloane totul se dubleaza ..pana se strang toti ...bla bla ) ajungem acolo stam 2 ore ....3 ore ..intors ... "mult nene mult dincolo era mai ieftin"
de asta pasare si eu am postat link-urile alea cu cazarile sa aveti de unde alege.
e pacat sa nu se stea macar 2 nopti, adica un weekend.
organizatorii nostri consacrati ar trebui sa aranjeze treaba si ....poate sa-l detroneze pe aiurica..... ptr ca nu a dat de baut nici un suc, ca l-am lasat sa iasa pe locul I la sambata
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)