Mici indoituri pe plafon -> caut un tinichigiu bun

Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mici indoituri pe plafon -> caut un tinichigiu bun

Mesaj de Deese »

Azi am constatat ca am 2-3 mici indoituri pe plafon, poate de la vreo grindina, desi nu imi amintesc sa fi fost decat una foarte slaba acum vreo 2 saptamani in Bucuresti.
Nu prea se simt la trecerea cu degetul si nu e vopseaua/lacul afectat.

Mai am si doua mici bombeuri pe hayon de asta iarna de cand cineva mi-a impins masina ca sa ma ajute sa ies din zapada cu ea si s-a sprijinit cu mainile pe hayon ca sa impinga.

Asadar m-ar interesa sa imi rezolv aceste mici imperfectiuni ale tablei fara sa recurg la CASCO si revopsire.
Se poate? Stiti vreun tinichigiu bun ?

Se poate rezolva asta fara sa apelez la revopsire ?

Cao mica paranteza si la silvius am vazut ca are niste lovituri de la grindina cred,dar ale lui sunt mai multe si se simt bine la deget.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Re: Mici indoituri pe plafon -> caut un tinichigiu bun

Mesaj de Mr_kokaa »

eu am una exact pe stalp la imbinarea cu plafonul .. de la ciomagul unui cersetor .... asteapta si fa le pe Casco , parerea mea . Eu am vorbit cu cei de la vopsitorie la ATS si mi au zis ca trebuie sa mi faca revopsire la toata masina .. asa ca cel mai bine pe Casco !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Asteapta si tu urmatoarea grindina mai mare, si ti le faci pe CASCO. Sau roaga vreun camionagiu sa te impinga din "greseala"
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

mama , ce sadic e Bogdanel98 !!! :shock:
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Am mai avut si eu discutia asta cu cei de la ATS care au zis ca pt orice indoitura, cat de microscopica e ea, trebuie revopsita toata piesa.

Insa eu stiu persoane care si-au facut chestii din astea minore in 15 minute, arata foarte bine si aproape gratis.

Cei de la ATS au tot interesul ca in loc de 50 de lei sa iti ia 5 milioane...si la o zgarietura mi-au zis la fel, ca nu iese la polish, ca trebuie revopsit tot....

Eu am mai avut la ATS 2 usi de revopsit pentru ca erau putin infundate de la un carucior din Cora si mi-au tinut-o 3 saptamani....asa ca vreau sa evit ATS.
Daca e sa mi-o fac pe CASCO o sa apelez la ProMotor, insa n-as vrea sa imi incarc dosarul.

Apropo, e vreo limita la casco ?
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

nu's mah sadic ... pana mea, pt 2 buburuze mici ce rost are sa te agiti? stiu o gramada care asteapta a 50-a busitura, ca sa se duca sa o repare. Serios acu' ... am 2 kktzi mici pe ici pe colo, ma duc sa ii repar, peste o saptamana mai am inca 2 ... si tot asa ... nu e cumva fix f**re de timp? si de nervi? si de timp? Las-o nene sa adune, si le faci pe toate pe casco, o data la juma de an sau si mai rar. Si-ai scapat de o gramada de nervi si ... etc etc.
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Pai vreau sa o duc intr-un service si in 2 h sa fie gata, nu vreau sa ma duc intai la asigurator, pe urma sa ma programez in 14 luni la service, pe urma la service pe urma sa vad daca se aproba decontul full etc etc etc
de asta vreau sa evit casco
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

si ce-o sa faci? din luna in luna te duci sa rezolvi mici bubite in service? prea e frumos negrul ala al tau ca sa-l "carpesti".... azi un pic, maine un pic, peste juma de an o sa zici ca robotelu tau a avut pojar cand a fost mic, s-a scarpinat si i-au ramas cicatrici.
hai mai deese, e de preferat sa te agiti o data si bine, sa dai cu pumnu in masa o data, max 2 ori pe an ... si ai scapat.

parerea mea.

ps. cand am zgariat-o prima oara, valeeeu .. eram foc si para... e ca la femei mah... prima oara e mai greu, dupa aia ii place :D .. asa ca las-o si fa-o cand se aduna si devin muuult prea evidente
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Pai cu ce sa il carpesc bre?
Ca tocmai, nu vreau sa o vopsesc.
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

nu stiu, sincer. las-o sa mai capete niste cicatrici .. si abia pe urma fa-o. la chestii marunte nu te mai uita. mai ales ca la tine orice "minune" facuta aiurea se va vedea. nu stiu, dar asta e parerea mea. eu mi-am propus ca pe a mea sa n-o duc la "doctor" decat in situatii grele. pana la urma, oricat le-am iubi ... tot fiare raman. no offence. si eu le iubesc pe-ale mele pana la loc comanda, dar ... asta e... sincer.
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Daca cu CASCO si service s-ar rezolva in 2-3 zile ar fi super.
Insa eu in decembrie am fost la politie, in ianuarie la casco, in aceasi zi la service -> m-au programat pe 31 martie, pe 31 martie am luat masina si am lasat-o in service pana pe 22 aprilie sau ceva de genu asta.

Deci vreo 4 luni pentru 2 indotituri abia sesizabile pe usi.
candymann

Mesaj de candymann »

Deese scrie:Pai vreau sa o duc intr-un service si in 2 h sa fie gata, nu vreau sa ma duc intai la asigurator, pe urma sa ma programez in 14 luni la service, pe urma la service pe urma sa vad daca se aproba decontul full etc etc etc
de asta vreau sa evit casco
in 2 ore nu are cum sa fie gata. oricat ar sufla aia de la vopsitorie sau cat de repede ar clapacii aia de la tinichigerie. vrei prea multe de la ei. de fapt tu vrei romania ideala. constatarea sa se faca repede, fara programare la service sa ti-o faca si aia sa se mishte in ritm de FWD. astea sunt utopii deja! revino-tzi. sau o plezneshti k lumea, cum zicea bogdan, sau o lashi asha.
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Bre Deese, vezi ca motorul din rabla ta are citeva mii de km, s-au mai uzat pistoanele, du-te si schimba-l cu unul nou. Eventual fute-i un ciocan sa se sparga blocul motor si fa-l pe casco, spune ca asa ai gasit-o in parcare.
Esti culmea uneori :)
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

De ce sunt culmea?
Vreau sa ma duc la un atelier de tinichigerie bun tocmai ca sa evit revopsirea, casco, programarea in service care dureaza luni bune etc.

Asta pentru ca am niste chestii care abia se simt la deget si ma gandesc ca se pot indrepta fara revopsire.
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

http://youtube.com/watch?v=SdVpvL_FpoQ" onclick="window.open(this.href);return false;
http://youtube.com/watch?v=miNykNl-0NM" onclick="window.open(this.href);return false;

Na, fa singur.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”