Scaun uzat
-
sebi
Scaun uzat
azi am observat ca mi sa tocit aripioara din stanga de la scaunu soferului. vorbesc de aripioara spatarului. problema e ca sa rup si a incepu sa iasa buretele. chiar numi dau seama de ce ca nu am multi km (20k).
am 2 intrebari pt voi.
1: tapiteria are o garantie in km sau in ani?
2: daca nu are garantie, se poate oare inlocui doar bucata aia de material textil? inclusiv buretele de pe interior.
am 2 intrebari pt voi.
1: tapiteria are o garantie in km sau in ani?
2: daca nu are garantie, se poate oare inlocui doar bucata aia de material textil? inclusiv buretele de pe interior.
-
Lisa
- Sharky Boy
- Numar Inmatriculare: B-03-LIS
Re: Scaun uzat
si la mine e un pic uzata aripioara stanga a spatarului, iti arat diseara dak vii la intalnirea de la casa poporului, dar in nici un caz sa iasa buretele!!! la orice masina cu tapiteria din material textil se uzeaza, in special partea stanga, pentru k te urci in masina, cobori si iti freci hainele de ea... dar repet, nu in halul asta si mai ales la 20k km...
poti sa incerci la garantie, dar ma indoiesc k vei rezolva ceva... la tapiteie in general nu se prea da garantie... nu au aia de udne sa stie ce faci tu cu tapiteria, la parte mecanica da, eu am avut probleme cu scaunul dreapta k s-a blocat mecansimul dupa 1000 de km... si l-au schimbat pe garntie, dar la tapiterie...slabe sanse...
poti sa incerci la garantie, dar ma indoiesc k vei rezolva ceva... la tapiteie in general nu se prea da garantie... nu au aia de udne sa stie ce faci tu cu tapiteria, la parte mecanica da, eu am avut probleme cu scaunul dreapta k s-a blocat mecansimul dupa 1000 de km... si l-au schimbat pe garntie, dar la tapiterie...slabe sanse...
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"
-
LiviuVTR
Deci ... blocheaza scaunul !:)
On-topic: incearca totusi. Eu stiu ca la banala mea dacie cand mi s-a desprins tapiteria de pe plafon mi-au inlocuit piesa.
On-topic: incearca totusi. Eu stiu ca la banala mea dacie cand mi s-a desprins tapiteria de pe plafon mi-au inlocuit piesa.
I live fast & keep energy in motion ...
-
yria81
- Numar Inmatriculare: IL 81 YRI
si la mine se vede putin...numai ca eu am piele......nu am data atentie mare pana acum cand am vazut ca si voi aveti aceleasi probleme...ciudat
C4, 2.0, LIKE THE WIND
-
sebi
la piele e cu totul alta problema. acolo e mai normal sa se uzeze. si la textil e relativ normal, dar nu asa repede si nu sa se rupa.
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
si eu am aceiasi problema.
nu cred ca e acoperita de garantie.
nu cred ca e acoperita de garantie.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
sebi
eu azi am observat (si nu cred ca ruptura e mai veche de o zi pt ca se observa) si deja vad ca e destul de grav. adica ma gandesc ca daca nu rezolv repede o sa se duca dracu toata partea aia a scaunului.
tu de cat timp ai observat?
tu de cat timp ai observat?
- Aiurica
am observat ca se toceste...si se uzeaza materialul.
certez il are si el rupt.
-
cipsone
Ciudat, fierul meu are 120k si nu s-a tocit...e mai "moale" partea aia, insa de tocit nu s-a tocit deloc.aiurica scrie:am observat ca se toceste...si se uzeaza materialul.
Foarte ciudat, voi aveti putini km, la 20k nu e deloc in regula.
Coupe 1.6 HDI, Alba ca Zapada
- Mihay
- Supermoderator
cred ca e de stilul fiecaruia cum urca/coboara dupa scaun. incercati sa nu va mai frecati asa mult de el 
-
sebi
usa fiind mare(la coupe vorbesc), si in majoritatea situatiilor nu ai cum sa o deschizi larg, esti nevoit sa te freci cand intri/iesi.
dar totusi... e un scaun, si e normal sa te freci de el.
dar totusi... e un scaun, si e normal sa te freci de el.
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
lasa ma .. scaunele mele s OK
tapiteria e super pastrata are prox 35000km si 3 ani vechime !
scaunul soferului e un pic mai "patat" dar se poate rezolva si asta .
am auzit ca alea noi de pe modelele 2007 2008 sint mai bune !
cat e un scaun de al nou ?
tapiteria e super pastrata are prox 35000km si 3 ani vechime !
scaunul soferului e un pic mai "patat" dar se poate rezolva si asta .
am auzit ca alea noi de pe modelele 2007 2008 sint mai bune !
cat e un scaun de al nou ?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- Aiurica
tu ai alta tapiterie!!cipsone scrie:Ciudat, fierul meu are 120k si nu s-a tocit...e mai "moale" partea aia, insa de tocit nu s-a tocit deloc.aiurica scrie:am observat ca se toceste...si se uzeaza materialul.
Foarte ciudat, voi aveti putini km, la 20k nu e deloc in regula.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Care aveti in plus, dati 5 kile jos si n-o sa se mai uzeze asa tare scaunul.
Eu mi-am dat seama la timp ca-s pe cale sa distrug acea aripioara stinga a scaunului de la sofer, mai ales ca o atingeam tot timpul cu nasturele buzunarului de la spate (cind aveam pantaloni cu nasturi acolo). Asa ca la mine arata aproape ca noua aripioara aia (ca si restul tapiteriei de altfel). Asadar relativ repejor m-am invatat sa-mi mut mai in fata curul meu cel mare si gras cind ies/intru in masina, mai ales ca eu conduc sub volan (la mazda scaunul e si mai jos si riscul e si mai mare, insa m-am instruit cum trebuie inainte).
Si nu, nu e acoperit de garantie, e ca si cum ti-ai spala masina pe garantie ca s-a murdarit
Eu mi-am dat seama la timp ca-s pe cale sa distrug acea aripioara stinga a scaunului de la sofer, mai ales ca o atingeam tot timpul cu nasturele buzunarului de la spate (cind aveam pantaloni cu nasturi acolo). Asa ca la mine arata aproape ca noua aripioara aia (ca si restul tapiteriei de altfel). Asadar relativ repejor m-am invatat sa-mi mut mai in fata curul meu cel mare si gras cind ies/intru in masina, mai ales ca eu conduc sub volan (la mazda scaunul e si mai jos si riscul e si mai mare, insa m-am instruit cum trebuie inainte).
Si nu, nu e acoperit de garantie, e ca si cum ti-ai spala masina pe garantie ca s-a murdarit
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
naspa ... ce probleme aveti...
eu am 30k de km si am tapiteria ca noua.
in plus... faceti ca mine : puneti-va huse
(aiurica si pasare le-au vazut)
eu am 30k de km si am tapiteria ca noua.
in plus... faceti ca mine : puneti-va huse
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)