Azi, mergind pe un drum national am observat ca de la 95-105Kmph in sus incepe sa-mi pacane ceva in in zona rotii dreapta-fata. La un moment dat am lasat ceva in urma, am crezut initial ca e o bucata de noroi sau pinza care a ramas pe la roti si care refuza sa se desprinda (asa ca am mai accelerat si pina la 135 Cool ).
Dupa ce m-am intors (masina nu facea urit, statea ok pe sosea, etc) am fost imediat sa echilibrez rotile (am mers si fara capac vreo 20Km ca sa fiu sigur ca nu e de la capac) si in timp ce le echilibra 'nea Gica si eu examinam placutele de frina, discurile, etc am observat ca-mi atirna o bucata de plastic de sub botul masinii (iar alta e lipsa).
Probabil acum ceva timp mi-a sarit un bolovan sau am agatat eu mai tare o bordura si a cedat timpenia aia la presiunea aerului si apoi s-a rupt:
http://blackblue.iasi.rdsnet.ro/scut-belit/img_2940.jpg
http://blackblue.iasi.rdsnet.ro/scut-belit/img_2941.jpg
Stie cineva cit costa trasnaia aia de scut de plastic care protejeaza partea din fata a masinii (cred ca e baia de ulei in zona aia)?
Eventual pot sa inventez o poveste si sa mi-o schimbe astia pe casco? Sau tre' sa ma duc la politie si pentru asta si sa le spun ca zburam prea jos si am atins un MIG care venea din sens opus?
Pot sa-l schimb la un service local, altul decit cele agreate citroen? Sau se trezesc astia ca pierd garantia la partea electrica pentru ca am folosit masina?
Care este riscul daca merg prea mult fara minunea aia de scut? E lipsa destul de putin din el, insa eu am facut o lipitura pe acolo (dupa ce am spalat cu detergent) care sper sa ma tina cel putin la viteze mici, probabil daca mai fortam se smulgea cu tot cu holsurubul in care mai era prinsa bucata aia si apoi era mai aiurea de prins scutul nou.
http://blackblue.iasi.rdsnet.ro/scut-belit/img_2945.jpg
Probleme scut plastic
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Probleme scut plastic
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Daca ai lovit scutul ala, care nu protejeaza baia de ulei, inseamna ca trebuie sa aveti gropi mari rau pe acolo... 
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
de la borduri e tipul ala de ruptura. frecat de mai multe ori in acelasi loc (cumva iti amintesti sa fii harjait borduri?) cauta si tu o groapa mai decenta pe care sa dai vina

Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
mituc
Am gasit chiar groapa in care cred ca s-a intimplat totul. Ma mai frec de borduri insa extem de putin, tot timpul ma opresc la timp si daca am reusit sa ma urc peste atunci retrag foarte usor (se aute un "fisss" usurel fara scirt si poc).T.rac3Er scrie:de la borduri e tipul ala de ruptura. frecat de mai multe ori in acelasi loc (cumva iti amintesti sa fii harjait borduri?) cauta si tu o groapa mai decenta pe care sa dai vina
Cind am adus zilele trecute rabla de la suceava si eram super ofticat ca era sa am 3 accidente (2 frontale evitat de catre minesi un bou cu logan care era sa-mi rupa spatele) am trecut peste o groapa din fata firmei care era acoperita cu pamint, insa surpriza, cind am trecut eu pe acolo (nu mai trecuse nimeni de cind a inceput sa se dezghete cu 2 zile in urma) pamintul s-a lasat atit de tare incit am atins destul de tare.
In dimineata asta am facut poze si am prins si masina boilor de la EON prin preajma, ca lor le apartine opera, si in afara de asta au dinamitat tot orasul incepind din august (dupa ce a fost reparat pina prin iulie).
Am sa ma duc la Casco cu poze cu tot si daca vor sa taxeze sa dea in judecata boii de la eon.
- Tomita
- cre8or
hm...cred ca traiesti pe luna. cu asemenea cratere sa iti distruga masina. sa nu ai si altceva pe la ea. mama lor a dreaq de nesimtiti. bai si la mine orasule zdrente si primarul investeste zeci de milioane de euro sa refaca centrul orasului cu tot felul de proiecte arhitecturale in loc sa faca drumurile. si fiecare lucrare de termoficare sau gaze se face la fel de indolent, si faca cap. daca au pus mana muncitorii acolo va fi gaura, damb sau denivelare accentuala (canal supra/sub nivelul carosabilului)
-
mituc
Nu man, nu traiesc pe luna, dar numai eu merg cu masina si stiu ca numai acolo am frecat-o ceva mai tare de coltul gropii de cind o am (ca fapt divers stiu si cind am luat gropi, ce gropi am luat, cu care roata, cind i-am dat de s-a inrosit turometul, etc)
Si chiar daca am frecat-o mai tare stiu si cit de tare am frecat-o. Imi aduc aminte ca nu au vrut rotile sa coteasca pentru ca dupa ce s-a afundat roata a dat de o margina de bordura, si nu am fortat tocmai ca sa nu afectez si caseta de directie, insa nu mi-am inchipuit ca mi-am belit plasticele de pe sub ea (nu s-a auzit nimic pocnind, doar frecindu-se usor).
Si chiar daca am frecat-o mai tare stiu si cit de tare am frecat-o. Imi aduc aminte ca nu au vrut rotile sa coteasca pentru ca dupa ce s-a afundat roata a dat de o margina de bordura, si nu am fortat tocmai ca sa nu afectez si caseta de directie, insa nu mi-am inchipuit ca mi-am belit plasticele de pe sub ea (nu s-a auzit nimic pocnind, doar frecindu-se usor).
- Tomita
- cre8or
nu am zis in sens rau, sper sa nu se inteleaga aiurea replica mea. adica sens rau la adresa ta. ca astia cu ingrijirea drumurilor sunt nesimtiti..in fine, sper sa te rezolve repede