Centura de siguranta imi vine peste gat
- pgpdesign
- Numar Inmatriculare: B91XXB
Centura de siguranta imi vine peste gat
Nu stiu daca s+a mai scris, s+a mai intrebat.
Ieri mi-am ridicat masina (coupe, 1.6 hdi). Toate bune si frumoase pana acum dar ma deranjeaza extrem de mult centura de siguranta. Imi vine fix la baza gatului si nu stiu cum sa o fac sa stea putin mai jos. Voi cum ati (sau nu ati) rezolvat acest lucru? Nu-mi spuneti de chestii gen perna pe scaun sau ridicat scaunul mai sus - imi place la maxim jos si cat de in spate ma tin picioarele....
Am inteles ca reglarea centurilor pe verticala o are doar varianta cu 5 usi - deci la coupe care ar fi solutia?
Ieri mi-am ridicat masina (coupe, 1.6 hdi). Toate bune si frumoase pana acum dar ma deranjeaza extrem de mult centura de siguranta. Imi vine fix la baza gatului si nu stiu cum sa o fac sa stea putin mai jos. Voi cum ati (sau nu ati) rezolvat acest lucru? Nu-mi spuneti de chestii gen perna pe scaun sau ridicat scaunul mai sus - imi place la maxim jos si cat de in spate ma tin picioarele....
Am inteles ca reglarea centurilor pe verticala o are doar varianta cu 5 usi - deci la coupe care ar fi solutia?
Paul
C4 1.6 HDI 110 CP, negru cand e curata
My Photo Blog || My Flickr Photostream || My company website || Jucarii si Jocuri
My Photo Blog || My Flickr Photostream || My company website || Jucarii si Jocuri
-
candymann
Re: Centura de siguranta imi vine peste gat
se coboara de pe montant suportul care tine centura!
- madalin.radu
- Bibi Jupanu'
- Numar Inmatriculare: B-35-BMA
centura la C4 nu are reglaj pe inaltime, cu siguranta centura ajunge la baza gatului atunci cand ai scaunul lasat jos
si eu merg cu scaunul la blana jos si incerc tot timpul sa-mi iau tricouri polo atinci cand plec la un drum mai lung
si eu merg cu scaunul la blana jos si incerc tot timpul sa-mi iau tricouri polo atinci cand plec la un drum mai lung
LOCUL 1 / 23.11.08
C4 coupe 1.6 16v 110 ponei, VTR negru
C4 coupe 1.6 16v 110 ponei, VTR negru
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Poti lega centura dupa suportul acela de pe marginea scaunului.. Si prietena mea are problema asta si isi mai infoasoara centura pe acel suport lateral 
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
si eu aveam aceeasi problema
acu nu ma mai doare .. computeru de bord nu mai tipa daca nu pun centura !
Schimba pozitia la scaun ! si foloseste "clapeta" de pe marginea lui .( spre usa in partea de sus a scaunului )
acu nu ma mai doare .. computeru de bord nu mai tipa daca nu pun centura !
Schimba pozitia la scaun ! si foloseste "clapeta" de pe marginea lui .( spre usa in partea de sus a scaunului )
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Solutiile sunt doua:pgpdesign scrie:.........- deci la coupe care ar fi solutia?
1. nu mai folosesti centura
2. Exista in targ si in raioanele auto din supermaketuri, niste opritoare de centura (ca cel din foto sau asemanatoare), care iti permit sa ti centura cu cativa cm mai larga, si astfel nu te mai deranjeaza, practic nici nu o mai simti.Acel mic dispozitiv realizeaza oprirea centurii prin frecare usoara, astfel ca, doamne fereste, in caz de accident, centura lucreaza normal

viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- pgpdesign
- Numar Inmatriculare: B91XXB
Da, pana acum solutia asta cu opritorul mi se pare cea mai ok.
Paul
-
Dan pasare
Eu o folosesc de multi ani. Are si avantajul ca nu iti mai shifoneaza camasile 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- exdani
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
- Numar Inmatriculare: B 94 WRR
deci daca ptr gat nu ma deranjeaza...ptr camasi da....ma scoate din sarite...imi face varza camasa ....pasare scrie:Eu o folosesc de multi ani. Are si avantajul ca nu iti mai shifoneaza camasile
pasare....stii cati bani e una bucata de crick ptr centura?
-
Dan pasare
In supermarket cam 8 lei iar in targ 5 lei 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
cipsone
Asta e clar in "top 3 faze de cacat la C4"madalin.radu scrie:centura la C4 nu are reglaj pe inaltime, cu siguranta centura ajunge la baza gatului atunci cand ai scaunul lasat jos
Ma calca si pe mine pe nervi la culme...
Coupe 1.6 HDI, Alba ca Zapada
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
si nu esti singurul .. o sa mi reintre si mie problema asta ! ca nu pot scapa de buzzer !cipsone scrie: Ma calca si pe mine pe nervi la culme...
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;