Probleme cu bara fata si toba

Campricorn
Numar Inmatriculare: B-54-FLB

Probleme cu bara fata si toba

Mesaj de Campricorn »

Salut !
Am si eu nevoie de ceva ajutor.
Am un c4 coupe pe benzina 28k km si de ceva vreme imi vibreaza toba la turatii mici ( banuiesc ca sa slabit prostia aia de cauciuc care o tinea - nu's cum se numeste ) si am obs ca bara fata in partea stanga este putin desprinsa ( maxim 1 cm )
Nu sunt probl foarte mari dar ma enerveaza la culme.
Intrebarea mea ar fi daca ma duc cu ea la service imi repara chestiile astea pe garantie ? sau tre sa platesc pentru ele.
Si daca trebuie sa platesc la ce suma ar trebui sa ma astept. SA nu ma ia prin surprindere.
A.. ar mai fi o mica problema , franele cam scartie. Chestia asa este o regula generala valabila? Sau doar la mine este asa :)
Multumesc anticipat
C4 coupe Benzina 1.6
VTR
Mihay
Supermoderator

Re: Probleme cu bara fata si toba

Mesaj de Mihay »

eee chiar n`ai probleme cu ea stai linistit ...franele si pe la mine mai rag din cand in cand probabil din cauza placutelor ecologice. exista sprayurile alea de curatat franele ..vreo 20 ron incearca cu ele...toba ar trebui sa o rezolvi pe garantie iar bara fata fa`i o poza si pune`o aici sa vedem mai bine...poate e vreun clips desprins.
Campricorn

Mesaj de Campricorn »

Hai ca acum m-am mai linistit putin :)
Voi incerca spray-ul respectiv. Dar de unde il pot cumpara ? De la reprezentanta ?
Si referitor la bara cred ca asta s-a si intamplat ( a sarit vreun clips ca masina nu a fost lovita )
Si faza asta cum o pot rezolva ?
Tot pe garantie ? si daca nu la ce pret sa ma astept ca mi-a spus un amic ca e posibil sa imi dea toata bara jos ca sa o prinda iar bine , chiar asa se procedeaza ?

P.S.
voi incerca sa pun maine o poza
C4 coupe Benzina 1.6
VTR
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

bara nu ti-o pune la loc pe garantie, insa nici nu te costa o caruta de bani. Totul este sa nu fie ceva rupt. Chiar si rupt vb cu baietii din service si te rez.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

sprayul ala de frane il iei din aproape orice benzinarie sau supermarket mai dotat ....sa fie fara clorura de nu stiu ce ..e mai bun decat normal dai si tu in zona etrierilor si pe discuri dimineata cand pleci ca sa fie alea reci.

bara ti`am zis fa`i o poza exact de unde e sarita...e foarte usor sa dai jos bara fata. vezi pe topic la aiurica la "C4 tau" sau mai e un tutorial pe aici...dureaza 5 minute maxim sa dai jos bara fata fara sa ai nici un fel de cunostinte de tinichigiu :mrgreen:
Campricorn

Mesaj de Campricorn »

Gata , cu franele si cu toba m-am lamurit ! :D
Acum sa vad ce fac cu bara.
Uite si o poza, eu unul zic ca s-a desprins ceva dar cum am spus si mai devreme ma streseaza foarte mult.
Voi ce spuneti ? sa fie ceva mai grav ?
Imagine
C4 coupe Benzina 1.6
VTR
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

mda...sigur e vreun plastic ceva un clips ...citeste pe aici nu stiu unde e tutorialul ala cu bara cum se demonteaza...aiurica iti poate explica pe etape..e ff simplu oricum. vezi si pe siteul partener din spania
Campricorn

Mesaj de Campricorn »

Am cautat pe aici si nu am gasit tutorialul ala dar totusi... in cazul in care este o problema minora banuiesc ca nu ma va costa mult daca rezolv si faza asta in service cand ma voi duce sa fac revizia de 30 k.
Sau ma va costa mult ? :? Un amic spunea ca e posibil sa imi dea toata bara jos ca sa o prinda iar bine si cica chestia asta ar fi cam scumpa. Voi ce spuneti ?
Nu prea imi vine sa ma apuc eu de ea ca am un talent de a strica ceea ce vreau sa repar , daca ma intelegeti :oops:
Oricum voi mai cauta tutorialul respectiv sa imi fac o idee , poate .. poate ma bag eu :)
C4 coupe Benzina 1.6
VTR
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Probabil cineva a fost imprudent cand a parcat masina, sau ai primit vreo minge de la copii acolo
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Campricorn

Mesaj de Campricorn »

Sincer nu prea imi pasa cum s-a intamplat, faptul a fost consumat acum tre sa vad cum pot remedia situatia. Si.. de lovit nu cred ca este posibil ca nu are nici un semn eu zic ca se datoreaza drumurilor noastre.
Faza asta cu bara este o chestia comuna ? am vazut astazi in parcarea la real unul cu un c4 cu aceiasi problema, doar ca la el era mult mai evident
C4 coupe Benzina 1.6
VTR
acondrea
Halatu' cat e halatu'.

Mesaj de acondrea »

Uite link-ul catre acel tutorial viewtopic.php?f=20&t=578" onclick="window.open(this.href);return false;

Si a mea sufera de aceeasi problema ca la tine doar ca la mine este pe partea drapta. Daca te uiti cu atentie se deface usor bara doar ca iti trebuie putin rabdare. Maine daca ma plictisesc iar, o sa fac niste poze pe masura ce o desfac.
Ultima oară modificat Lun Sep 01, 2008 8:59 pm de către acondrea, modificat 1 dată în total.
C4 cupe 1.6i VTR 110CP noir obsidien
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

http://clubc4.ro/viewtopic.php?f=20&t=578" onclick="window.open(this.href);return false; ...uite`l l`am gasit dar nu e ceea ce speram.

poate isi face timp si chef aiurica si reuseste sa detalieze aceasta operatiune..as incerca eu dar nu prea ma pricep sa explic
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

ma suna maine sii ii spun exact ce sa faca.
a iesit din clipsuriel alea laterale, prbl in urma unui soc.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

ma bucur ca ti`ai facut timp si ptr d-astea :mrgreen:
Campricorn

Mesaj de Campricorn »

acondrea scrie:Uite link-ul catre acel tutorial viewtopic.php?f=20&t=578" onclick="window.open(this.href);return false;

Si a mea sufera de aceeasi problema ca la tine doar ca la mine este pe partea drapta. Daca te uiti cu atentie se deface usor bara doar ca iti trebuie putin rabdare. Maine daca ma plictisesc iar, o sa fac niste poze pe masura ce o desfac.
Sa inteleg ca tre sa dau toata bara jos pt a o prinde iar bine ?
C4 coupe Benzina 1.6
VTR
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”