diuze infundate sau ???
-
banditu
diuze infundate sau ???
vreau sa imi spal parbrizul si nu pot , nici fata nici spate ...or fi diuzele infundate sau s`a ars ceva pe acolo ca nu se mai aude nici sunetul acela de motoras sau ce se auzea , a mai patit cineva ?
C4 1.6i 16v 110 CP - Black edition
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
Re: diuze infundate sau ???
hmm sincer nu stiu bine daca am inteles....dar te intreb ai fost pe la munte in weekend? (sau ai avut parte de temp. scazute)...ca am patit-o si eu la munte cu fabia...si am crezut ca s-a stricat motorasu...dar se pare ca inghetase solutia de parbriz si s-au infundat diuzele...inca o data daca am inteles bine problema...scuze daca aberez 
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
-
banditu
masina a fost la brasvo in parcare la citoren , cand m`am dus azi era plina de zapada , au spalat`o baietii si am plecat , pe drum am obs ca nu merg dar eram deja departe , prima oara am crezut ca numai am lichid , si am cumparat unul de -40 grade dar nimik , candyman la ce siguranta trebuie sa ma uit si unde sunt ca , chiar nu ma pricep
-
candymann
ce siguranta? nush exact. vezi si tu in cartea de service. ce lichid -40 ai pus? dc e jetix nu are shanse sa inghetze.
- florinc4
- Operat ESTetic
din nou parerea mea...de necunoscator...si eu am facut la fel...am pus lichid de -15 ( in cazu meu) dar mai mult de minus 7 nu erau...ideea e ca daca pui lichid dupa ce s-a intamplat beleaua degeaba...si daca ai dat si de 2-3 chiar 4 ori la spalatoru de parbriz nu faci decat sa se infunde si mai mult...daca pui lichid nu inseamna ca se va dezgheta...e tot infundat si daca fortezi risti sa sra o siguranta mai mult nu are ce se intampla...asta a fost la fabia si au patiti-o si colegii mey...atunci la mine pe fata si-a revenit cand s-a incalzit sa zicem 5-6 grade dar pe spate sarise singuranta, de fapt era arsa si sarise furtunu datorita sarcinii....sper sa te ajute in vreun fel si sorry daca sunt offtopic
ps...uita-te in jurul diuzelor daca se afla lichid de parbriz sau ceva umed...daca da asta e problema
ps...uita-te in jurul diuzelor daca se afla lichid de parbriz sau ceva umed...daca da asta e problema
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
@banditu dar cand dai sa speli parbrizul , pleaca stergatoarele?
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
In proportie de 95% este de la siguranta. Am patit-o eu anul trecut. Nu-mi mai mergea nici pe spate nici pe fata. A inghetat solutia si cand ai dat sa stropeasca s-a suprasolicitat.
Sigur pleaca si stergatoarele
Sigur pleaca si stergatoarele
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
- florinc4
- Operat ESTetic
@cosminnuss...asa zic si eu... ori sunt infundate ori siguranta...daca merg stergatoarele imposibil sa fie altceva, gen motor sau mai stiu eu ce...din cate am vazut eu stergatoarele astea cam la orice masina sunt destul de fragile...si daca sunt fortate peste limita lor sau in conditii anormale imediat sare siguranta...dupa parerea mea f bine...te impiedica sa strici partea "locomotorie"...parerea mea 
- vladut_v
Siguranta e in compartimentul de sub capota, nu sub volan in masina ! Umbla cu grija sa nu ajunga apa/umezeala sub capacul de protectie cand umblii cu capota ridicata. E plin de elemente electrice acolo. Clestisorul de plastic pentru scos sigurantele, il gasesti, in schimb, in blocul de sigurante de sub volan.
Duzele de regula se dezgheata singure daca au facut dop si daca mergi ceva ca sa se incalzeasca motorul. Capota este subtire si se face usor tranfer termic catre exterior. In schimb daca nu erai pregatit cu solutie de iarna, lichidul putea sa inghete in recipient sau pe conducte. Cauta o parcare subterana, un garaj sau asteapta sa fie cu + afara. Duzele mai pot fi infundate cu mizerie sau depuneri. Poti sa eliberezi sau sa largesti orificiul cu un ac. Tot cu acul vei directiona si traiectoria jetului.
Descrierea locatiei si tipului de siguranta:

Duzele de regula se dezgheata singure daca au facut dop si daca mergi ceva ca sa se incalzeasca motorul. Capota este subtire si se face usor tranfer termic catre exterior. In schimb daca nu erai pregatit cu solutie de iarna, lichidul putea sa inghete in recipient sau pe conducte. Cauta o parcare subterana, un garaj sau asteapta sa fie cu + afara. Duzele mai pot fi infundate cu mizerie sau depuneri. Poti sa eliberezi sau sa largesti orificiul cu un ac. Tot cu acul vei directiona si traiectoria jetului.
Descrierea locatiei si tipului de siguranta:

C4 1.6i 16V Berlina
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
Exista clestisor pentru sigurante?!? Eu m-am chinuit cu un patent sa o scot...
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
cosminnuss scrie:Exista clestisor pentru sigurante?!? Eu m-am chinuit cu un patent sa o scot...
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
tin minte ca este atasat panoului de sigurante!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
Ai vreo sugestie mai buna in cazul lipsei clestisorului?mituc scrie:cosminnuss scrie:Exista clestisor pentru sigurante?!? Eu m-am chinuit cu un patent sa o scot...No offence, dar e ca si cum ai stinge lumina intr-o incapere detonind o grenada
Use the light switch Luke, use the light switch
Locul ala e atat de stramt incat nu puteam sa bag mana, iar o penseta nu oferea destula forta pentru a scoate siguranta. Patentul a intrat la fix. Stiu ca e grosolan insa aveam nevoie disperata de stergatoare
-
banditu
gata , am rezolvat problema cu o jumatate de sticla de spirt , acum merg mai bine ca la inceput