Sunt nou prin prejma, nu-s posesor de tiribomba pe 4 roti, nici macar de carnet auto. Insa, dupa o lung scremut 'telectual realizai ca tre' sa-mi iau tiribomba mai intai, pentru ca sa-mi fie suficient de cih s-o vad intepenita in parcare si sa m-apuc sa-mi dau si eu examenul auto. Viceversa prin urmare.
In concluzie, am ales sa-mi cumpar un C4 coupe, cu lipici la gagici, rosu adicatelea (VTR 1.6 HDI + pachet siguranta, 92cp, cam 13600 euro). As avea cateva intrebari la d-voastra, cei inraiti intr-ale C4-lui:
1. Alegerea mea e pur estetica, fiind neofit, masinuta aratand f fain dupa parerea mea. E ceva de capul ei, in rest ?
2. Aproape la fel de fasneata e si Fiat Bravo Active 1.9 Multijet (120cp) + airbag lateral, genunchi, cam 14900 euro. Merita diferenta de parale ?
3. mai pun 500 coco si pot lua o Toyota Corolla Sedan 1.4L D-4D Terra (90cp). Arata stupid pe langa cele dinainte, insa e marca de masina votata recent de catre teutoni ca fiind cea mai fiabila. Voi ce ziceti ?
4. Desi unora li se pare ca arata ciudat, imi place C4 Sedan. Are cineva masinuta asta; poate sa-mi spuna cate ceva despre ea ?
Merci a tous, a+