Intreruperea motorului

Scrie răspuns
Deceneu
Numar Inmatriculare: B-54-JHZ

Intreruperea motorului

Mesaj de Deceneu »

Buna ziua!

Am un C4 coupe, 1.6i galben. De ceva timp se intrerupe functionarea motorului instantaneu. Nu conteaza in ce viteza esti sau ce viteza ai. Am luat C4 asta ptr ca sunt nostalgic ;) - am avut Oltcit - dar nu inteleg ce se intampla. Cei de la service au spus ca trebuie schimbat regulatorul de are, insa am gasit pe un forum francez ca se poate curatza.

Am 2 intrebari:

1. De unde pot cumpara acest regulator de aer, fara sa il iau de la reprezentanta, ptr ca preturile mi se par umflate?
2. cum se poate rezolva aceasta pb.?

Multumesc.
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Re: Intreruperea motorului

Mesaj de Aiurica »

suna si la Promotor Valcea.
intreaba si acolo ce preturi au!
o sa fii multumit !
e prima data cand aud de asa ceva!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
onacus

Mesaj de onacus »

Deceneu scrie:Buna ziua!

Am un C4 coupe, 1.6i galben. De ceva timp se intrerupe functionarea motorului instantaneu. Nu conteaza in ce viteza esti sau ce viteza ai. Am luat C4 asta ptr ca sunt nostalgic ;) - am avut Oltcit - dar nu inteleg ce se intampla. Cei de la service au spus ca trebuie schimbat regulatorul de are, insa am gasit pe un forum francez ca se poate curatza.

Am 2 intrebari:

1. De unde pot cumpara acest regulator de aer, fara sa il iau de la reprezentanta, ptr ca preturile mi se par umflate?
2. cum se poate rezolva aceasta pb.?

Multumesc.
Problema ta am avut-o si eu printre altii.
Prima data mi-au schimbat o "papiloma" (asa i-au spus) de la captatorul de aer, dupa care, la ceva timp, problema a aparut din nou.
A doua oara s-a schimbat captatorul de aer cu totul. De atunci totul a fost ok.
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Deceneu, fa-ti un cont pe service.citroen.com (fara www inainte) si filtrezi piesele componente de la C4 dupa seria sasiului. O identifici pe cea care crezi ca e problema si afli pretul.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

va dau un exemplu din ale mele ..ma suna un amic..cu c3 1.1 benzina era cu masina intr-un service de cartier cu o problema la injector.. aia nu gaseau injector si il duceau cu vorba ca azi ca maine. pretul care i`l cerusera a fost de 290 ron. ii zic suna ma si la citroen. nu sun, ca ei au adaosuri mari de peste 100% ...sun eu si ce sa vezi acelasi injector la dealer citroen 184 ron PE STOC!! concluzia o trageti singuri
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”