Cateva poze ....intalniri de noapte intre GTC-isti :LOL

Oricum una peste alta , daca ai 13.500 EURO , cred ca mi-as lua un C4 mult mai bine echipat , DACA ai disponibil un buget mai mare , merita sa-ti ei GTC care este peste C4 dupa parerea mea .

hai sa nu sarim calul.... peste 70km/h greu de controlat? poate masina aia avea o problema....DMX scrie:Deese C3 ptr o domnisoara "timida" care nu depaseste 60-70 km/h e ok , daca merge cu peste 70 km.h nu mi-as lua C3 nici sa ma bati , am condus masina aia atat urban cat si exatraurban ....deci vb in cunostinta de cauza . Ptr mine dupa aproape 1000 km mersi cu C3 , pot sa spun ca este o bila pe roti ,greu de controlat la viteze peste 70 km.h .
.
Stii, este un lucru normal sa dispara din oferta versiunea veche atunci cand se asteapta ceva nou, turbo.DMX scrie:offtopic
1.Adrian informeazate sa vezi cant poate ajunge un OPC cu discount , si mai vorbim . Ai sub capota 240 CP incomparabili cu 180 CP cei de la VTS .
2.Deese , VTS super frumoasa , super motor .... pe bune crezi asta ??? OK iti respect opinia ,dar sa dau aproape 20.000 euro si sa cateva modificari mi se pare enorm .
Va anunt cu respect ca VTS nici macar nu mai apare pe site-ul oficial sa inteleg ca a fost scos din vanzare . Inseamna ca s-au vandut prea multe si nu mai faceau fata vanzarilor , sau sa fie de vina criza SAU poate nu au avut succes cu el ....![]()
Pai in primul rand am zis ca e foarte bine motorizata, nu am zis ca e super motor. Pentru un om normal, ca mine motorul ala de 180 cai e super decent.2.Deese , VTS super frumoasa , super motor .... pe bune crezi asta ??? OK iti respect opinia ,dar sa dau aproape 20.000 euro si sa cateva modificari mi se pare enorm .
Va anunt cu respect ca VTS nici macar nu mai apare pe site-ul oficial sa inteleg ca a fost scos din vanzare . Inseamna ca s-au vandut prea multe si nu mai faceau fata vanzarilor , sau sa fie de vina criza SAU poate nu au avut succes cu el ....
Oricum nu are rost ,sa continuam informati-va inainte de a vorbii ...