Schimb Jante+cauciucuri 17" cu jante+cauciucuri origina
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
-
KPOne
Schimb Jante+cauciucuri 17" cu jante+cauciucuri origina
Schimb jante 17" NTM - RAY + cauciucuri GoodYear Eagle F1 cu jante origiginale Citroen + cauciucuri + diferenta in functie de starea/ gradul lor de uzura.
0724254904
YM: caponel21
Jante:
http://www.ntmwheels.com/
http://www.gumibolt.hu/alufelni/ntm/rayn.jpg
Anvelope:
http://kissgumi.hu/kepek/goodyear_nyari ... 1GS-D2.jpg
0724254904
Jante:
http://www.ntmwheels.com/
http://www.gumibolt.hu/alufelni/ntm/rayn.jpg
Anvelope:
http://kissgumi.hu/kepek/goodyear_nyari ... 1GS-D2.jpg
C5 Tourer - Exclusive
Jumpy - Atlante
Jumpy - Atlante
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
1. de ce faci asta?
2. jantele NTM din fotografii au 5-bolt fixture, iar C4 are 4... ale tale cum sunt?
3. nu am inteles daca jantele + pneurile tale sunt noi!?!
4. daca iti dau Michelin-urile Energy originale + jantele originale, pneurile rulate 1500Km pe parcursul unei luni, iar jantele Nov 2006, impecabile, cat mai vrei diferenta?
2. jantele NTM din fotografii au 5-bolt fixture, iar C4 are 4... ale tale cum sunt?
3. nu am inteles daca jantele + pneurile tale sunt noi!?!
4. daca iti dau Michelin-urile Energy originale + jantele originale, pneurile rulate 1500Km pe parcursul unei luni, iar jantele Nov 2006, impecabile, cat mai vrei diferenta?
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
-
KPOne
1. Am senzatia ca masina nu mai trage asa bine cu rotile astea. (am motor de 1,4 ; inainte aveam 195 si astea sunt 215 asa ca vreau sa incerc 205 )
2. Jantele sunt cu 4X 108
3. nu sunt noi, dar arata BINE :d si nu m-am prins cum atasez poele reale, asa ca ne putem intalni pe YM daca vrei poze reale.
4. Daca au 1500 km inseamna ca sunt ca NOI daca nu ai abuzat de ele, caz in care diferenta ar fi 50 eur.
2. Jantele sunt cu 4X 108
3. nu sunt noi, dar arata BINE :d si nu m-am prins cum atasez poele reale, asa ca ne putem intalni pe YM daca vrei poze reale.
4. Daca au 1500 km inseamna ca sunt ca NOI daca nu ai abuzat de ele, caz in care diferenta ar fi 50 eur.
C5 Tourer - Exclusive
Jumpy - Atlante
Jumpy - Atlante
- SAMmy
- My C4 Rocks!
Asa e... sunt chiar noi... nu s-au tocit nici macar ciucurii aia de control...
Pai daca vii la intalnire azi sau maine ne vedem, daca nu... id-ul meu de Y! messenger e smihaialex...
Pai daca vii la intalnire azi sau maine ne vedem, daca nu... id-ul meu de Y! messenger e smihaialex...
-
KPOne
- SAMmy
- My C4 Rocks!
sorry... azi a fost de 13:00 in fata la casa poporului...
maine e la 11:00 in fata la academia de politie intalnirea club citroen
voi fi acolo... ar fi foarte misto daca ai veni... sa le vad pe viu...
maine e la 11:00 in fata la academia de politie intalnirea club citroen
voi fi acolo... ar fi foarte misto daca ai veni... sa le vad pe viu...
-
KPOne
- SAMmy
- My C4 Rocks!
-
puiuradu
- Membru Nefondator
Poate te intereseaza un schimb cu jantele mele, Alutec Storm de 16 cu cauciucuri Good Year NCT 215/50/16 (sub 10000km au cauciucurile)
viewtopic.php?t=92
viewtopic.php?t=92
C4 Coupe 1.4i X (B-45-DWD)
-
KPOne
da, imi plac rotile tale dar e ciudata faza cu 215/50/16..... ar fi trebuit sa fie cu 55; deci ori ai scris tu gresit, ori ai micsorat diametrul rotilor - ceea ce nu cred ca e deloc bine.
astept apel de la cei care au roti pe 16 pe nr asta: 0724254904
mi-am recuperat permisul... asa ca ma pot deplasa mai usor..
C5 Tourer - Exclusive
Jumpy - Atlante
Jumpy - Atlante
- SAMmy
- My C4 Rocks!
@KPOne:
Ai dreptate: trebuia sa fie 225/50 R16 sau 205/55 R16...
Referitor la schimb... am asteptat sa ma suni sa-mi spui ce latime au jantele... acum e prea tarziu, so... sorry it's off!
Ai dreptate: trebuia sa fie 225/50 R16 sau 205/55 R16...
Referitor la schimb... am asteptat sa ma suni sa-mi spui ce latime au jantele... acum e prea tarziu, so... sorry it's off!
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Merge si 215...
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
puiuradu
- Membru Nefondator
Scuze am scris gresit, sunt 55 cele de vara, sunt 215/55/16 (cele aproape noi) , dar am si de iarnaKPOne scrie:da, imi plac rotile tale dar e ciudata faza cu 215/50/16..... ar fi trebuit sa fie cu 55; deci ori ai scris tu gresit, ori ai micsorat diametrul rotilor - ceea ce nu cred ca e deloc bine.
-
puiuradu
- Membru Nefondator
Atentie la afaceri cu userul KPone
Salut,
Mare atentie la userul KPone, cel care a deschis acest topic cat si cel "Schimb Jante+cauciucuri 17 cu jante+cauciucuri originale" viewtopic.php?t=277.
Tipul acesta, insista cu disparare sa-si schimbe jantele de 17 cu caciucuri cu altele de 15 sau 16 cu tot cu cauciucuri. Asa ca am facut schimb-ul, dar ma voi referi la cauciucuri., deoarece mi-am data seama pana la urma de ce posta in nestire pe bursa ca cumpara/schimba jante cu cauciucuri, etc..
In momentul schimbului cauciucurile lui erau un pic desumflate, el spunand doar: sunt un pic dezumflate, n-am avut timp sa le umflu. ... Am facut schimbul de jante cu cauciucuri , iar dupa 2 zile sa observ ca doua dintre ele ajusesera la 1ATM, .. le umflu dupa alte 2 zile iar la 1ATM.... Ma duc asadar la un service serios sa verifice tot , cap coada, referitor la cauciururile respective, .. si ghici , aflam cu stupoare ca au pori, de la vechime, pe laterala si scapa aer (nemaiputand fi repare). Bineinteles singura solutie a fost sa cumpar exact in acel moment alte doua cauciucuri noi (am factura 9MIL). Unii au vazut , la intalnirea Club C4 de sambata, ca pe spate aveam cauciucuri vechi si pe fazta noi noutze.
Asadar, de aici rezulta graba respectivului de a vinde/schimba jante pe 17 cu tot cu cauciucuri pe jante de 15/16 'originale'... invocand motive ca merge mai bine cu 15 , 16 sau cu latime 205, 195 ... dar totul deadevarat fiind din cauza ca el ar fi trebuit sa-si schimbe cauciucurile cu altele noi platind o suma destul de importanta. Acestea au fost motivele ascunse ale schimbului ...
Bineinteles contactat ulterior la telefon, pentru ai spune situatia , cerand de la el inapoi 2 dintre cauciucurile aproximativ noi noutze pe care i le-am dat, pentru a ramana in relatii amiabile, a inceput cu dus-intors, ca el nu observase ca erau dezumflate, adica nu observi ca are 1ATM la 2 roti
) dupa 2 zile, cat timp erau la el , ca nu crede , ca nui asa ... ca vrea sa vada cauciururile noi (pe care le-am cumparat) si vrea sa le vada pe alea vechi...
Eu tot ce va spun este sa aveti mare gija (recomand neincredere totala) in acest tip ... KPone
Pe langa asta eu mai ii recomand lui, ca nu cumva sa aiba ghinionul sa ne intalnim vreodata .....
Mare atentie la userul KPone, cel care a deschis acest topic cat si cel "Schimb Jante+cauciucuri 17 cu jante+cauciucuri originale" viewtopic.php?t=277.
Tipul acesta, insista cu disparare sa-si schimbe jantele de 17 cu caciucuri cu altele de 15 sau 16 cu tot cu cauciucuri. Asa ca am facut schimb-ul, dar ma voi referi la cauciucuri., deoarece mi-am data seama pana la urma de ce posta in nestire pe bursa ca cumpara/schimba jante cu cauciucuri, etc..
In momentul schimbului cauciucurile lui erau un pic desumflate, el spunand doar: sunt un pic dezumflate, n-am avut timp sa le umflu. ... Am facut schimbul de jante cu cauciucuri , iar dupa 2 zile sa observ ca doua dintre ele ajusesera la 1ATM, .. le umflu dupa alte 2 zile iar la 1ATM.... Ma duc asadar la un service serios sa verifice tot , cap coada, referitor la cauciururile respective, .. si ghici , aflam cu stupoare ca au pori, de la vechime, pe laterala si scapa aer (nemaiputand fi repare). Bineinteles singura solutie a fost sa cumpar exact in acel moment alte doua cauciucuri noi (am factura 9MIL). Unii au vazut , la intalnirea Club C4 de sambata, ca pe spate aveam cauciucuri vechi si pe fazta noi noutze.
Asadar, de aici rezulta graba respectivului de a vinde/schimba jante pe 17 cu tot cu cauciucuri pe jante de 15/16 'originale'... invocand motive ca merge mai bine cu 15 , 16 sau cu latime 205, 195 ... dar totul deadevarat fiind din cauza ca el ar fi trebuit sa-si schimbe cauciucurile cu altele noi platind o suma destul de importanta. Acestea au fost motivele ascunse ale schimbului ...
Bineinteles contactat ulterior la telefon, pentru ai spune situatia , cerand de la el inapoi 2 dintre cauciucurile aproximativ noi noutze pe care i le-am dat, pentru a ramana in relatii amiabile, a inceput cu dus-intors, ca el nu observase ca erau dezumflate, adica nu observi ca are 1ATM la 2 roti
Eu tot ce va spun este sa aveti mare gija (recomand neincredere totala) in acest tip ... KPone
Pe langa asta eu mai ii recomand lui, ca nu cumva sa aiba ghinionul sa ne intalnim vreodata .....