Mi s-a intamplat si mie....
Am mers la politie, nenea care tremura mai rau decat mine a primit amenda 300 de lei sau 150 de lei in 48 de ore si 3 puncte amenda penalizare.Mi s-a dat asigurarea lui RCA pt a repara masina.
Acum urmeaza intrebarea: unde credeti ca este bine sa repar masina? Va intreb pt ca lucrez la o firma de leasing care este si dealer auto, avand in acelasi timp si service auto.Mentionez ca masina este noua, are 6 luni vechime si 9000 de km, fiind in garantie.Cei de la serviciu s-au oferit sa imi repare masina acolo.Asa am masina tot timpul in fata, stiu ca pot sa o vad mereu.Un alt avantaj ar mai fi faptul ca firma repara masina, urmand ulterior sa isi recupereze banii de la societatea de asigurare, eu nemaidand practic nicio suma de bani.Pe de alta parte, daca o repar la serviciu, credeti ca este o problema in a pierde ceva garantie la masina?
Nu vreau nici in ruptul capului sa duc masina la ATS sau nu stiu unde....doar la Promotor as duce-o, dar, din pacate, nu pot sa lipsesc in timpul saptamanii nici macar o zi....
Mecanicii au spus ca ar fi bine ca usa sa fie schimbata cu totul, si nu doar inlocuita....
Din pacate, nu am momentan nicio poza ca sa va si arat avariile robotelului.
Imi cer scuze daca voi raspunde la mesajele voastre cu intarziere, dar sunt extrem de ocupat la serviciu
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri