Astazi am fost la un test drive cu taicamiu la un c5 varianta high end adica v6 diesel 207cp cutie automata, piele pe bord usi , toaleta, piscina...(glumeam

).Masina, pot sa spun ca la dotarile astea, este geniala, pot compara usor cu un mercedes si la comfort se apropie de clasa S diferenta ar consta in marimea habitaclului.La bord ai senzatia ca esti intr-un cockpit de avion invelit in piele, bordul pare foarte masiv, pozitia la volan mult superioara unui seria 5.Cutia este din cate am inteles de provenienta porsche triptronic si in functie de cum accelerezi schimba si vitezele, adica daca mergi lejer nici nu vei simti cand se schimba.La apasarea pedalei de acceleratie pana la fund ai un fel de boost care te baga pur si simplu in scaun care e util in depasiri daca nu ai chef sa schimbi manual.Suspensiile sunt foarte interesante, cand sesizeaza gropile se autoregleaza intr-o fractiune de secunda si atenuiaza socul in special la rotile din spate.Varianta asta am inteles ca ar costa cam 45 000eur dar parerea mea e ca merita fiecare banut la ce comfort ai si nu numai.Revenind la materiale, portiere, sunt impecabile tavanu pare facut din matase sigurul plastic care nu prea mi-a placut este cel de dupa volan care seamana cu ala de la c4 de la consola centrala.
Am facut si doua poze.
Pentru ansamblu cam asa ar arata versiunea full piele