# Tip carburant: Benzina
# Tip motor: 1587 cmc
# Numar cilindri: 4
# Putere maxima motor: 152 CP
# Putere maxima: 5800 rotatii/ min
# Cuplul maxim motor: 240 Nm
# Rotatii pe minut: 1400 rotatii/ min
# Tip transmisie: Manuala
# Numar viteze: 6
Dotarile erau de varf, maxim din ce se poate pune pe un C4 , plecand de la tapiterie din piele si scaune incalzite, plafon panoramic , faruri bi-xenon adaptive, sistem navy , senzori de parcare fata-spate , parbriz atermic si geamuri laminate si terminand cu un sistem audio Hi-Fi de la JBL cu subwoofer si statia de amplificare amplasate inteligent in portbagaj.
Parerea mea este ca acest face-lift este o schimbare majora totusi ptr C4 deoarece au aparut 2 motoare pe benzina mai performante , suspensia spate( arc+ amortizor ) sunt altele decat ce avem noi. O prima constatare a fost ca nu mai troncane puntea spate ceea ce m-a bucurat foarte mult. Daca cu dotarile sa zicem ca le mai vazusem pe alte modele , motorul 1.6 THP mi-a lasat o impresie foarte buna. Ai cuplu aproape oricand , indiferent de turatie sau treapta de viteza. Turbina isi face datoria cu brio, intrand pe la 1 800 rpm. Este mult mai lejer de condus decat un motor aspirat, Nu trebuie sa retrogadezi mereu pentru a avea cuplu. Cand mergi mai sportiv si schimbi sa zicem in treapta superioara de viteza, daca o faci sa zicem pe la 5 500 rpm vei cadea cu turatiile pe la 4 800 , lucru care m-a impresionat.
Cutia de viteza in 6 trepte este muuult mai precisa si cu o timonerie mai buna decat la modelul non - facelift. Plafonul panoramic si sistemul JBL isi merita banii cu prisosinta. Sistemul navy nu pierde deloc frecventele radio .
Cam asta e ceea ce ti-ai dori de la un C4 , personal consider ca acest model trebuia sa fie undeva pe la jumatatea gamei de preturi si performante , dar poate ca noul C4 va fi si mai tare.
Pun si cateva poze facute azi si daca imi mai aduc ceva aminte o sa mai scriu