masina din anuntul de mai sus arata asa:
ce probleme ar putea avea masina? la ce ar trebui sa fiu atent inainte sa o cumpar? nu e singurul anunt de genul am mai vazut cateva anunturi la preturi asemanatoare... deci?
Bytzak am si eu o intrebare la tine. Ce nu iti place la Enterprise-ul tau de nu mai recomanzi nimanui ?bytzak scrie:In primul rand, eu cred ca e o varianta enterprise. Poate ca ma insel.
Ar cam trebui sa te feresti, dupa parerea mea, de ele.
N-am ce sa-i reprosez, dar eu am cautat-o de am innebunit. Dar majoritatea, au probleme deoarece au fost exploatate la maxim. Dar daca omul poate sa-si ia ceva mai bun decat enterprise, de ce sa nu isi ia?vlad scrie:Bytzak am si eu o intrebare la tine. Ce nu iti place la Enterprise-ul tau de nu mai recomanzi nimanui ?bytzak scrie:In primul rand, eu cred ca e o varianta enterprise. Poate ca ma insel.
Ar cam trebui sa te feresti, dupa parerea mea, de ele.
cam da!stevey scrie:Entreprizeu stiu ca vine numai in varianta coupe...
Surpriza. Am aruncat o privire pe citroen.fr si noul c4 enterprise nu mai vine in varianta coupe ci doar in varianta berlina. Nu stiu cum era chiar inainte de facelift. Ca o buna perioada de timp gaseai aceasta varianta doar pe caroserie coupe.candymann scrie:cam da!stevey scrie:Entreprizeu stiu ca vine numai in varianta coupe...