Salut! Eu sunt Eric si vreau sa imi cumpar un C4. Si suna ca la Alcoolicii Anonimi. Dar nu e!
Sa va spun cum am inceput sa fiu atras de masina asta? Ma gandesc de vreo luna ca vreau sa am masina mea...termin facultatea, am un loc de munca decent, deci timp ar fi, bani s-ar face. Mai trebuie sa iau carnetul (spre rusinea mea, ar spune unii, nu am inca carnetul luat, desi am 22 ani), dar nici asta nu cred ca ma poate "opri". Ma uit pe autovit.ro, dupa lungi consultari cu jumatatea (opel astra nu ii place, prea rigid - eu unul o consider o masina buna, am mers cu mai multe, bineinteles din dreapta

; ford fiesta i se pare neinteresant, mie la fel; renault nu ii place, eu zic ca are materiale ieftine, intretinere scumpa). Si apoi imi amintesc ca acum vreo 4 ani, prin liceu m-am urcat intr-un C4, era varianta coupe...m-a fascinat enorm faza cu butucul fix, apoi bordul digital. Mi se pare ca fata de cele enumerate de mine are clar ceva mai mult in plus. Am gasit cateva variante pe autovit, si fata de ceea ce am citit pe aici, ori au scazut preturile, ori masinile la care ma uit probabil sunt tepe. Am citit destul de multe aici pe forum, cautand pur si simplu citroen c4 forum pe google, am dat peste voi. Si cred ca intr-o saptamana, am citit cam toate posturile de pe forum...am citit comentariile pline de tehnic ale lui mituc, executiile artistice ale lui Aiurica, povestirile lui silviuss. Am citit despre revizii, consum, unde sa alimentezi, cam tot...Am citit si posturile in care ceilalti useri isi exprima dorinta de a-si achizitiona un C4 SH si vad ca unii dintre ei se hazardeaza putin, desi si mie mi-e destul de greu sa ma abtin (deja merg pe strada si cand vad cate-un C4 zic "ia uite un robotel" P.S. aici am aflat ca asa mai este numit, cred ca din cauza reclamei, nu?). Cum masina va fi luata cu "ajutorul" unei banci, chiar imi doresc sa fac o alegere buna. De asta ma tot invart pe aici, pana acum ca spectator, insa m-am decis sa fac acest pas, sa scriu, sa vad ce imi puteti recomanda, desi ati mai facut asta de multe ori...
Inclin sa optez pentru varianta in 5 usi diesel de 1.6...nu prea ma pasioneaza varianta mai sport (3 usi), no offense cei cu 3 usi, respect maxim, si este destul de posibil ca mai mereu sa fim mai mult de 2 in masina. Culoarea nu conteaza, nu as vrea gri ca mi se pare putin...banal, cred.
De asemenea iau in calcul si faptul ca nu am mers (condus) in viata mea (un Citroen sau o alta masina) si luand in considerare si entuziasmul, mi-e frica sa nu fac vreo greseala, sa ma arunc la prima varianta ce place ochiului. Nu am prieteni mecanici sau mari cunoscatori in care sa ma incred, asa ca acest forum mi se pare cea mai buna solutie.
Si uite asa am facut-o si pe asta, m-am hotarat sa va scriu. Sincer...imi doresc atat de mult masina asta, ca simplul fapt ca am scris aici, mi-a provocat o oarecare emotie...
In concluzie, am nevoie de ajutorul vostru!
Cu prima ocazie cand o sa am ceva timp liber, chiar mi-ar placea sa particip la o intalnire, nu stiu insa daca am voie fara sa fiu posesor de masina (nu zic Citroen, ca am inteles ca se poate si daca nu ai 2 sageti pe bot

). Mi-ar placea sa vad atatia "robotei" intr-un spatiu organizat, sa fie ca in Transformers.

Pana atunci, va salut cu respect si astept parerile si ajutorul vostru!
O seara buna!