probleme senzori parcare stock

Scrie răspuns
adrian_grosu09
torrente
Numar Inmatriculare: B 95 UDU

probleme senzori parcare stock

Mesaj de adrian_grosu09 »

am de ceva vreme 2-3 luni probleme cu senzorii de parcare stock. cand bagam marsalier incepeau sa piuie si sa mi se umple de liniute displayul acolo unde imi arata ca si cum as avea un obstacol imediat, si defapt nu era absolut nimic. asta nu mereu, din cand in cand, dar cand ma apropii de obstacol dispar liniutele alea multe(4) si incepe sa arata corect. am fost la ei sa ii verifice si au conectat masina la computer si cica nu au nimic, ca nu gaseste nimic la ei. ufff. m au intrebat daca fac la caldura si cred ca atunci cand e f cald afara, mai ales acu o luna 2 dupamiaza, o iau razna. am mai fost o data sapt trecuta si iar nu au gasit nimic. deci, CHIAR E O PROBLEMA. si cica sa ma duc o data la ei sa le las masina o zi si sa o "testeze" ei.
ati patit? cum sa ii fac sa mi i schimbe sau sa le faca ceva?
Imagine
c4 sedan exclusive gri fer 1.6HDI
vladut_v

Re: probleme senzori parcare stock

Mesaj de vladut_v »

Ideea este ca daca nu este cod de eroare, trebuie constatata problema, live, de catre personalul din service, pentru a se putea schimba pe garantie. Stai linistit ca o sa se repare sau cel mai sigur, se schimba orice este legat de o problema electrica.

Senzorii efectiv nu prea au ce sa aiba. Mai fac cum zici tu, iarna dupa ce speli masina, e foarte frig si de formeaza o pleicula de geata peste senzori.

Probabil este ceva legat de modulul de comanda, care daca se costata ca este defect, se schimba fara probleme.

Va trebui sa gasesti un moment in care problema sa se manifeste si sa fi la service, sa vada omu' ce si cum. Stiu ca este greu de nimerit acel moment, asa ca inceraca sa gasesti o logica, sau macar o cadenta de timp, cand crezi ca problema reapare.

Este cel mai greu de demonstrat celor din service o asemenea problema, chiar daca asta ar insemna cateva drumuri degeaba pana acolo.
Ultima oară modificat Lun Iul 06, 2009 6:36 pm de către vladut_v, modificat 1 dată în total.
C4 1.6i 16V Berlina
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

ai cumva carlig de remorcare?
mie imi dadea tot asa cum zici tu semnale false din cauza capacului de pe carlig, asa ca l-am scos si acum e ok
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
adrian_grosu09
torrente

nu, nu am carlig de remorcare. si da, fac asa si iarna dupa ce o spal. deci tre sa gasesc momentu cand fac figuri si pac pac la citroen, sau leo las lor intro zi cu soare da mie frica sa nu o lase acolo degeaba si sa nu se uite la ea si sa zica iar ca nu au nimic.
Imagine
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Cel mai bine e sa o prinzi intr-o zi cand face si sa te duci direct la service! Au si ei dreptate cumva, daca nu se reproduce, ce sa repare, mai ales daca nu s-au mai intalnit cu astfel de probleme pana acum!!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
bogdans
Numar Inmatriculare: DJ 16 VTR

Mesaj de bogdans »

ai senzori decat pe spate?? mie nu mi apare pe display cu liniute si sunt din fabrica...cu buton de oprire,cu sunet individual pe difuzor!am decat pe spate...din ce am vazut ar fi cu desen pe display la senzori fata - spate din fabrica...sunt curios...poate i fac o resoftare!
C4coupe1.6i gris.fer.VTRpp.Resolfen.17"OE
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Ciudat.
Ai display din ala tip C?
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
adrian_grosu09
torrente

nush ce tip e displayul, masina e luata noua in nov 2008, si am senzori stoc decat spate. imi apare pe display desenata o masina vazuta de sus si cand intalneste obstacol in spatele masinii desenate apar pana la 4 liniute si parca 2 in spate lateral.
Imagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Ai ecran monocrom tip C.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
bogdans
Numar Inmatriculare: DJ 16 VTR

Mesaj de bogdans »

da si eu am la fel ... pt ca am tot setul de comenzi pe volan !
C4coupe1.6i gris.fer.VTRpp.Resolfen.17"OE
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Bogdans daca ai dispay C ar trebui sa iti arate si masina cu liniutele alea. Vezi print-o updatre de soft poate rezolvi chestia asta.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
adrian_grosu09
torrente

ieri dupa amiaza am fost la mine la cartec.(cand mi au umblat baietii la ea sapt trecuta cand cu senzotii mi au dezactivat blocarea autom a usilor). si am fost pe la 3 jumate cand era caldura mai mare :wink: ,si cand am parcat la ei au inceput sa faca, doamne ce noroc. au vazut cei de la service. m au tinut 2 ore ca pan la urma sa schimbe senzorii centrali cu cei putin laterali intre ei. si daca acuma o sa piuie toto aia centrali inseamna ca e o cheste la electrica, daca acu fac cei laterali inseamna ca sunt senzorii de vina si ii schimba. cica asa e procedura , mai intai sa i schimbe inte ei, ma rog. si acu io ma intreb daca nu mai piuie nici unu aiurea tot ramane o problema de piuiau inainte si m au fentat. ca nu cred io ca i au pus aia din fabrica gresit intre ei si au gasit ei acum problema, sa fim seriosi. deci io vreau sa se comporte ciudat sa mii schimbe , asa e cem mai bine.
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”