1) Veneam dinspre zona comerciala Ploiesti si ma indreptam catre oras, catre centru. Dupa rondul de la Bricostore, se circula n coloana cu putin peste 50km/h. Banda a doua fiind mai populata, aproape de benzinaria Mol , m-am decis sa folosesc banda unu. Vis-a-vis de benzinarie : Surpriza!

Un kamikaze si alti 3 prosti care l-au lasat sa intre pe DN1 peste dubla linie continua! Parca e un facut ! Numai de deastia dau! Problema nu s-a terminat aici. Dupa ce ca nu i-a ajuns ca a trecut de axul drumului clandestin, a mai intrat si peste mine pe prima banda.
Sincer , nu am apucat sa vad nimik. Am vazut in fata la 3 m un KUR de masina.
Am reactionat violent, Frana si ambreiaj. Apoi in 10 m am intrat spre o ferma pe o alee pe dreapta. Am cautat bebelina si scoica, am linistit mamica, timp in care am observat ca in Ploiesti trecerea peste dubla linie continua este un OBICEI.
DE EXEMPLU :

NU MAI ZIC NIMIK
scriu doar ATENTIE
si fac sesizare la PR :
auto Dacia 1400 PH-04-UEJ
auto Renault Clio PH-11-MGE
si lista ar fi continuat.
astia sint doar cei care i-am vazut timp de 3 minute cat am stat sa ne revenim.
Colac peste pupaza , in oras, in zona cu benzile centrale si dorsale la trecerea de pietoni am mai vazut o tampenie. Pe trecerea de pietoni un "sofer" a lovit o caruciorul unui copil ai unei perechi de tineri care treceau pe trecerea de pietoni. Un VW Passat B- XX - MCV. Poza e neclara, dar sincer imi venea sa-l dau in gat la 112.

Continuandu-mi drumul catre Bucuresti, am vazut aceleasi obiceiuri (STG peste dubla linie continua) si la ultimul rond cu benzinarie , inainte de facultatea de gaze.
Rusinica mare la Brigada de Politie Ploiesti !
Altminteri sint faimosi pentru amenzile aplicate ambulantelor spitalelor prahovene pentru depasirea vitezei pe DN1.