DIn ea am scos mufele care au deja si suport si cabluri mufate, asa ca am scapat de unele grji cu doar 7 lei.
Am luat tot cu 7 lei si doua 7805 (intrare 7 - 35 Vcc si iesire stabilizata 5 Vcc)
Schema folodita de mine a fost cea din imaginea de jos, dar ar merge foarte bine si fara condensatoare deoarece tensiunea din auto este foarte bine stabilizata.

Cum eu am vrut doua iesiri USB am facut un montaj cu doua 7805, cablajul este in figura de mai jos. Tot pe cablaj am pus si o siguranta de 500 mA, ca sa nu ma mai complica sa o pun pe cablu.

Cam asta e tot ... modulul realizat si un test cu GPSul sunt inimaginile urmatoare

Eu mi-am pozitionat mufele pe montaj in asa fel incat sa intre bine in capacul de vizitare a sigurantelor de sub bord (in stanga), unde am facut decupajele necesare.

In final arata foarte bine, chiar foarte bine. Mufele nu sunt vizibile decat daca te apleci, dar si atunci nu arata rau.

Eu am ales locul acela pentru ca tin GPSul pe gemuletul fix de la portiera fata stanga si-mi era peste mana sa trag cabluri peste bord. Tot acolo, dar pe gura de ventilare din stanga imi tin si celularul cand sunt la drum lung, de aia am pus doua mufe. Dar se pot monta oriunde si se poate alimenta orice echipament portabil cu mufa USB (adica GPS, telefoane, etc.)
De legat la 12 V o sa-l leg la dealear (Eveman) ca masina e in garantie. Sper sa nu ma coste mai mult de 14 lei cat m-au costat celelate piese ...
Toate bune,