Un sofer neatent si fara sa se asigure a dat cu spatele si m-a accidentat destul de rau ... Chestia asta cu intelegerea amiabila mi se pare cel mai mare bulsh...it din cate am vazut pana acum(a recunoscut si politistul cu care am stat de vorba dupa accident)... So eram pe Bld Dimitrie Cantemir si ma duceam catre gara internationala.. dupa 2 treceri de pietoni (cred ca aveam vreo 30...poate 40 max) ma trezesc cu domnu cu KIA CEED(il are de 1 luna) ca imi intra in partea dreapta...nici nu am realizat cand a intrat in mine... se opreste motoru etc, ma uit la caine care era in spate... vizibil afectat de accident ... Rezultatul il puteti vedea din poze: far, bara, capota, aripa, proiector ceata, CLAXON, rezervor lichid parbriz.... soarta.... am rezolvat pe calea lu peste.. si sper sa o bag cat mai curand in service.
Va salut pe toti, urmeaza pozele
Citroën C4 - 1.6 i 122CP VTR When nothing goes right.... go left...
Pai vroiai sa ia amenda si puncte?
Simplu, nu acceptai intelegerea amiabila si se rezolva clasic
Intelegerea amiabila e cand cei 2 implicati se inteleg intre ei, mai exact cel ne-vinovat decide (adica tu)
Cred ca politaiul ala era taaare inteligent si cunostea foaaaarte bine legea daca a spus aia din moment ce chestia asta ii scapa pe ei de destula bataie de cap
@ sorigen.. am fost la politie ptr ca prietena soferului era tare in guritza si m-a luat la 13-14, chiar mi-a zis ca eu sunt vinovatul...mai mult de asta, iar in fatza legii a recunoscut ca ''i-a scapat piciorul de pe ambreiaj" ...
Citroën C4 - 1.6 i 122CP VTR When nothing goes right.... go left...
pfaaa ce palma peste ochi ii dadeam guralivei!!! n-ar trebui sa scriu asta , dar asta e instinctul. mie cum draq nu-mi scapa piciorul , cum draq de cand am permis n`am lovit pe nimeni niciodata cu masina!!
sa dea naiba daca imi pot da seama cu cat dadea cu spatele. s-or fi crezut la nfs, ca avea viteza mare pentru ce facea. prea multi la volan, care n-au treaba cu sofatul, pe strazile noastre.
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp