nici nu le-au pus bine ca e scandal. in sect 6 costa dublu decat a avut Primaria Generala oferta, asa e la romani sa vedem cat va costa sa-ti bagi masina acolo...aici e buba. eu oricum fara casco n`as baga-o
voi credeti ca o sa vin melteanu sa isi bage mertanu si audioul acolo? tot pe prima banda cu avariile puse sau cu botu pe trotuar ca sa il vada lumea ca el e mai cu mot si restu suntem fraieri si parcam regulamentar.
DS3 1.6 Hdi 92cp, 30.000km
ex DS4 So Chic 1.6 VTi 120cp, 67.110 km
ex C2 VTS 1.6i 125cp, 107.344 km
ex C4 Coupe VTR 1.6 Hdi 110cp, 216.164 km
o sa te arda la bani ... 16 mii una? 12 locuri? pai daca cere 10 milioane pe an ca sa parchezi acolo (eu as da!, dar nah, la noi situatia e critica cel putin ...), 120 de milioane, 3000 de euro ... in 5-6 ani s-a amortizat tot si dupa aia $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
trebuiau intai sa instaleze d-astea, dupa aia sa se apuce de ridicat masini ... capitalisti, plm
inseamna undeva la 2-3 lei pe zi. mi se pare decent avand in vedere ca nu-ti mai ridica nimeni stergatoarele, nu-ti mai gaureste sau zgarie nimeni masina ca ai parcat pe locul lui. singura chestie e ca tre sa ai casco sau sa iti dea ei vreo asigurare moaca bineinteles cum ca masina ta e in siguranta si te despagubesc daca treaba aia se rastoarna.
DS3 1.6 Hdi 92cp, 30.000km
ex DS4 So Chic 1.6 VTi 120cp, 67.110 km
ex C2 VTS 1.6i 125cp, 107.344 km
ex C4 Coupe VTR 1.6 Hdi 110cp, 216.164 km
100 de lei pe luna costa. a dat ieri la realitatea. merita fiecare SFANTZ! (eu parchez masina si la 8-10 minute de mers pe jos, in tiganie, si stau cu frica sa n-o gasesc zgariata ...)
astfel de parcari deja exista la unirii e o banca pe partea dr cum intri pe cheiul Dambovitei si se vad in parcarea subterana a bancii astfel de schelete
Chestia cu pictul masinii e ca aia cu drobul de sare Cred ca iti dai seama ca parcarile astea nu au fost inventate de romani si nici n-au fost fabricate de nea Caisă in spatele blocului
stiti ca daca masina va este sparta intr-o parcare gen Cora ( exemplu la intamplare) nu sunteti despagubiti de Casco de obicei , deoarece se considera parcare privata pazita . Dar nici cei de la Cora nu va despagubesc si se intra intr-un cerc vicios... Tare mi-e ca in caz de ceva intr-o parcare d-asta cu telegondola sa nu se intample la fel.