Propun un thread cu bancuri! Cine are bancuri tari este rugat sa le imparta si cu restul colegilor. Cine nu o face primeste 5 flotari ca penalizare
Incep eu:
Condamnatul la moarte isi asteapta executia. Directorul inchisorii, om milos din fire, afla ca nefericitul sufera de inima, asa ca ii spune calaului: -Du-te si instiinteaza-l pe condamnat ca maine va avea loc executia publica. Dar spune-i-o asa, pe ocolite, sa nu faca un atac de cord, sa moara! Calaul se duce sa execute ordinul. Se apropie de condamnat, si incepe sa-l gadile pe gat: -Gâdi, gâdi, pe cine spanzuram noi maine?
Un bulldog merge pe stradă si, deodată, ajunge în dreptul unui gard pe care scrie: "Câine Rău!"
Sună el la poartă si îi răspunde un câine mititel.
-Mă-ta-i acasă?
-Nu.
-Tactu-i acasă?
-Nu!
-Atunci cine-i câinele rău?
-Eu, că nu pap tot din farfurie...
P.S. - Daca sunt rasuflate sa-mi ziceti ca le sterg....
2 cowboys intr-un desert pustiu, calare, dupa un mars sustinut de doua saptamani fiecare, se opresc fata in fata la 30 de metrii unul de altul......
Urmeaza 10-15 minute de liniste si supans, priviri ucigatoare, dinti scrasnind etc..... baloti din aia de paie rostogoliti de vant..... tot tacamu' din desert..... In fine, unul din ei se incumeta sa deschida gura : - Cati ?
Pfuaa... Haos, priviri si mai ucigatoare, tensiune sa o tai cu cutitul etc. Mai trec 10 minute, in sfarsit raspunde celalalt : - Cinci...
Maaamaaa... Amandoi si mai incruntati, caii necheaza furiosi, mainile se opresc pe pistoale, stres maxim etc. Intr-un final, celalalt ridica o spranceana si maraie : - Ce cinci... ?
Pfuaaa.. tensiunea e la maxim .... se apropie de paroxism, nervi intinsi la fel... Mai trec 10 minute, in sfarsit raspunde si celalalt : - Ce cati.. ?
dom' doctor vine la pacient:
-am o veste proasta si una buna. pe care sa ti-o zic mai intai?
pacientu:
-pe aia proasta...
doctoru:
- esti bolnav de cancer! si aia buna: a luat fie-mea la facultate