Dupa cum am scris si in subiect am probleme cu viteza 1 si marsalieru. De cand a inceput sa fie mai firg afara nu vrea sa intre deloc in ele. Mi sa mai intammplat asta si iarna trecuta dar parca nu asa de rau. Problema asta o am pana se incalzeste BINE motorul, dupa care intra relativ ok, agatand putin dar nu deranjant. A fost o zi in care nu puteam sa plec de la stop si dupa 20-30 de sec de incercari am plecat cu a-2-a de pe loc (din spate se auzeau numai claxoane si injuraturi). Oricat incerc sa o fortez nu intra si sincer nici nu vreau sa raman cu nuca in mana si sa rup cutia. Idei?
Mai e careva care s-a lovit de problema asta?
problema viteza 1 si marsalier
-
radugen
problema viteza 1 si marsalier
c4 2.0hdi 138cp
- catalin84cat
Re: problema viteza 1 si marsalier
eu am reparat o de doua ori ce i drept in garantie mie imi agata intr a 3a si dupa o vreme intra f greu intr a 1 a si marsarier adica ca sa o bag intr a 1a treb sa o "frec " intr a 2 si a 3a si ca sa o bag in marsarier intr a 4 a si 5 a . Masina noua ...penibil
Defectul depistat selectorul de viteze indoit de 2 ori (arata ca o furca cu 2 craci)
Sa sti ca este normal sa intre mai greu in viteza pe timp de iarna pana se incalzeste putin uleiul dar sa intre totusi .....
Incearca sa verifici si nivelul uleiului in cutie sau cel mai bine sa il schimbi.
Bafta!
Defectul depistat selectorul de viteze indoit de 2 ori (arata ca o furca cu 2 craci)
Sa sti ca este normal sa intre mai greu in viteza pe timp de iarna pana se incalzeste putin uleiul dar sa intre totusi .....
Incearca sa verifici si nivelul uleiului in cutie sau cel mai bine sa il schimbi.
Bafta!
- Mihay
- Supermoderator
Re: problema viteza 1 si marsalier
2 topicuri mai jos fix aceasi problema. e asa greu sa aruncati o privire in jur inainte sa deschideti topicuri noi?