Continuam traditia si ramane sa ne gasim si duminica la ora 11:00, acelasi loc, langa Gelaterie. Are cineva vreo idee interesanta cu ce-am putea face la intalnire? O sa incerc sa gasesc ceva, insa nu garantez c-o sa am inspiratie
Da, eu sunt de acord, insa am auzit de la mai multi useri sa ne gasim duminica si am zis sa nu fiu singura care propune o decalare. Ok, ne vedem pe 1 Nov.
Rog un admin sa modifice data. Multumesc
Nu pot sa promit nimic, am in discutie o surpriza frumoasa pentru voi,dar asta ar insemna sa fie weekendu' asta intalnirea....daca se concretizeaza sunteti dispusi sa ne vedem in 25oct?
@Exosphere, modificam data, cand stiti cu siguranta ce si cum! Momentan s-a dat mail cu data de 25, daca dupa postul lui gibonski se hotaraste tot data de 1, atunci o schimbam!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... .. KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Si eu zic k ar fi mai bine pe 1 nov. deoarece si duminik asta voi fi plecat si m-am saturat sa fiu chiulangiu' clasei
Totusi gibonski ne face curiosi cu surpriza si tin sa-i multumim pt tot ce face in aceasta comunitate.. Respect!