Am primit si eu ca si alti membrii de pe forum invitatie sa merg al o inspectie tehnica gratuita la noul service CarsTrading de pe centura.
Pe mine m-au cautat telefonic nu am primit flayer, si nu m-am dus la ei "doar ca e ceva moka"
Buuunnn... zis si facut ajung eu (prea devreme) la 8 jumate pe la noul service... dau tarcoale... nu gaseam intrarea.. ma dau jos din masina... si observ ca era parcat un tractor pe un damb... intreb pe cineva...si aia era intrarea (inca puneau pietris sa faca intrarea). Intru eu incet pe acolo... parchez... incep sa ma plimb asteptand lumea (nu prea era nimeni).
Locatia noua... inca se mai lucra, atat al intrare,...cat si la interior... m-am plimbat prin interior... toate par a fi noi, elevatoarele... zona de vopsitorie... destuld e mare service-ul.
Iesind afara intru in vorba cu cineva (cel care mi-a confirmat care e intrarea) care descopar ca e si patronul si superviza lucrarile. Am vazut ca au si firma de leasing si masini "cu 0 km" de vanzare, spalatorie...spuneau ca vor sa faca si un fel de bar/terasa in spate probabil cel putin pentru spalatorie... nu o sa arate rau.
Trecem peste partea cu imaginea service, intre timp incep sa vina si angajatii intru cu masina. eu le-am spus de la telefon ca am o problema la directie... cu un mic joc la roata stanga (lucru confirmat si de un dorel de la o vulcanizare). Le spun din nou ca am venit pentru directie.. imi raspund ca oricum imi fac un control amanuntit pe rampa.
Imi preiau masina... ma intreaba daca vreau sa raman in service sau in zona de receptie... am ramas in service sa vad ce fac pe al masinutza. Controlul a fost (parea) destul de amanuntit, nu sunt eu in masura sa zic ce si cum au facut...dar a durat ceva. La final mi-au venit cu o doua foi pline de "bife" si rezultatele.
Acum incepe partea mai putin neplacuta. Legat de problema la directie mi s-a spus ca e o "uzura normala" la bieleta stanga si ca nu ar fi de schimbat. Eu am intrebat de ce nu se schimba pe garantie nu de alta dar cu 1000-1500 km in urma abia ce o schimbasem pe cea din dreapta la ATS Baneasa. Mi s-a raspuns ca "garantia la directie este pana la 45000 km si daca vreau sa o schimb trebuie sa platesc... si oricum sa am reprogramez ca ei nu au nimic pe stoc" M-am uitat eu un pic ciudat
In cursul aceleasi zi imi vin ofertele pentru cele doua. costuri directie+curea:
Nr. NECESAR LUCRARE Buc. Pret Pret Pret cu TVA
crt. unitar total
1 bieleta directie stg*** 1 154.4 154.4 183.736
2 curea accesorii*** 1 82.04 82.04 97.6276
3 rola intinzatoare(recomandat a se schimba) 1 358.34 358.34 426.4246
4 GEOMETRIE 1.5 90 135 160.65
5 MANOPERA 2.3 80 184 218.96
6 0 0 0
7 0 0 0
0 0 0
0 0 0
0
TOTAL CU T.V.A. 1087.3982
Urmat de Cost revizie 50k km:
Nr. NECESAR LUCRARE Buc. Pret Pret Pret cu TVA
crt. unitar total
1 filtru ulei*** 1 41.44 41.44 49.3136
2 filtru aer*** 1 54.76 54.76 65.1644
3 filtru polen*** 1 90.76 90.76 108.0044
4 ulei 5 41.18 205.9 245.021
5 materiale consumabile 1 4.21 4.21 5.0099
6 manopera 1.8 80 144 171.36
7 GEOMETRIE - GRATIS LA EFECTUAREA REVIZIEI 0 0 0
0 0 0
0 0 0
0
TOTAL CU T.V.A. 643.8733
Ei in aceasta perioada au o promotie la reviziile facute la ei, respectiv la o revizie ai geometria gratis ca "bonus", iar mie mi-au facut doua devize separate, o geometrie fiind nu mai putin de 160 RON (oricum daca veneam le faceam pe amandoua... nu imi place sa fac naveta si in service toata ziua...) deci prima impresie a fost ca imi trag teapa... sau pe mine nu ma duce capul sa "unesc o revizie cu schimbat bieleta si restul" ca sa economisesc 160 RON.
In fine... trec peste toate astea.... si "neincrezator" in acel 45 mii km garantie directie ma duc si la ATS unde bineinteles ca mi s-a schimbat bieleta stanga si facut geometria fara nici o problema. Deasemenea ii intreb sa imi verifice si cureaua de accesorii si mi s-a spus ca nu e nimic in neregula cu ea
Plec multumit de la ATS si un pic scarbit de impresia lasata de CarsTrading. (pacat, cand am ajuns la munca dupa verificarea lor chiar le facusem reclama la niste coelgi de la munca cu privire la faptul ca iti verifica bine masina etc...)
Nu vreau sa le fac antireclama .... dar asta este impresia pe care mi-ati lasat-o mie... si daca vroiam sa ii fac de kko o faceam de acum o luna cand am fost la ei.
Toate cele bune poate altii au un review mai bun.