lampa stop luneta
-
adi.iulian
- Numar Inmatriculare: b 30 wpn
lampa stop luneta
salut are cineva idee de ce nu-mi mai merge lampa de stop de pe luneta ?
am verificat becurile sunt toate ok mufa era bine bagata, de unde mao poate sa fie ??? ns care este siguranta de la lampa spate dar in rest am verificat cam tot ce se poate ,am observat ca nu mai merge de cateva zile astept raspunsuri care stie si a mai patit asa ceva eventual niste poze cu sigurantele in cauza merci salut
am verificat becurile sunt toate ok mufa era bine bagata, de unde mao poate sa fie ??? ns care este siguranta de la lampa spate dar in rest am verificat cam tot ce se poate ,am observat ca nu mai merge de cateva zile astept raspunsuri care stie si a mai patit asa ceva eventual niste poze cu sigurantele in cauza merci salut
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
Re: lampa stop luneta
http://service.citroen.com/ddb/code/index_en_us.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
gasesti pozitionarea sigurantelor la Practical Information.
gasesti pozitionarea sigurantelor la Practical Information.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Dar frina pe cele 2 becuri din stopurile spate iti merge ? Si destul de important, ai coupe sau berlina ? Tind sa cred ca (virgula
) coupe.
Ultima oară modificat Mar Noi 17, 2009 4:53 pm de către vlad, modificat 1 dată în total.
-
joeadrianblack
si eu am avut probleme cu chestia aia, si mi-au comandat un cablu care e impreuna cu cablul de la portbagaj (lumina din portbagaj). costa undeva la 150 lei (era in garantie).
stopurile si tot ce tine lumini spate la mine functionau.
stopurile si tot ce tine lumini spate la mine functionau.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Indiferent daca ai berlina sau coupe si becurile din stopuri se aprind la frinare, problema e de fir intrerupt. Mie greu sa cred ca s-au ars 5 becuri odata in a 3-a lampa stop. Acea lampa e alimentata direct din BSI, deci nici ala nu cred sa fie stricat. Mai degraba banuiesc un fir rupt in masnonul de fire dintre caroserie si haion, de aia am si zis mai sus ca ai coupe (e mai frecventa aceasta problema la coupeuri).
-
Radu_CBU
shi eu zic ca tot de la firele din mansonul de la haion e... am avut si eu probleme cu firele de acolo (imi facea figuri shtergatoul de pe haion, adica incepea sa stearga cand ridicam haionul
) si cand m-am uitat sub manson, un fir era rupt de tot si unul era destul de ros... Deci cel mai probabil de acolo e... adica inainte de orice verifica acele fire
Coupe VTR 1.6i 16v, 110 cp, rosu lucifer, pavilion vitrat, jante ATP Inox 17'', cauciucuri Vredenstein Ultrac 215/45 R17 , distantiere 25mm, eleron VTS original, ornamente praguri, folii Llumar
Locul II Cupa Clubc4 Etapa. Sambata de Sus 2008
Premiul Special AutoExpert: "Cel mai curat interior si cea mai lucioasa caroserie"
Locul II Cupa Clubc4 Etapa. Sambata de Sus 2008
Premiul Special AutoExpert: "Cel mai curat interior si cea mai lucioasa caroserie"
-
adi.iulian
masina este coupe ,celelalte stopuri im functioneaza ,pai si dak am un fir intrerupt cum fac sa dau de el ,trebuie sa desfac toate cablurile alea de acolo ??
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Cam da. Eu am scos toate mufele de la componentele din haion, am scos instalatia electrica din haion, am tras mansonul pe fir (merge al dracului de greu), am lipit firele intre ele si am repus totul la loc. E destul de grea aceasta operatiune. Cineva a platit 200 lei in service pt remedierea acestui defect.
-
adi.iulian
da, sa vad cand o sa am timp sa desfac toate firele alea ,ai idee sa-mi spui ce culoare are firul respectiv ca sa nu stau sa le incerc pe toate ???? meci mult pt ajutor oricum
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Nu am idee. Nu am facut poze. Oricum e bine sa verifici toate firele de acolo. E posibil sa fie vreunul doar fisurat si in 3 luni sa se rupa. Nu ai cum sa le incurci, nu sint 2 de aceleasi culoare; le legi dupa culori.
-
adi.iulian
aha ,ok merci mult pentr-u ajutor o sa ma apuc sa desfac astazi si va tin la curent .
- tazucu
- C4Devil
- Marca si model masina: ex: Citroen C4 1.6i
- Numar Inmatriculare: B-45-GCD
Hai sa va zic ce am patit je.
Intr-o zi frumoasa de iarna ma pune naiba sa deschid haionul stergatorul lunetei incepe sa se miste...zic hmmmmm interesant...
Search forum.... gasit buba....
Ma pune naiba in alta zi sa misc eu de tot mosorul de fire care intra in haion, pa deschidere haion din exterior (doar din interior cu un ac) booon... Merg eu ce merg cu masina si cand tineam apasata frana aud in sapte un scartit hmmmmm ascult ascult credeam ca am o mata in porbagaj (ma intorceam de la tara). ma uit in retrovizoare masina dadea din codita si tot asa la fiecare frana ca un catelus fericit dadea din codita(stergator luneta) la dracu zic.... desfacut acolo si cand vad masa rupta in 2 si inca un dir rupt si unu dezizolat.... fiind frigul de afara nu m-am incumetat sa o fac eu asa ca m-am dus la un atelier si remediat cu niste lipituri frumos cu letconul plus prelungit fire toata manevra 50 ron.

Intr-o zi frumoasa de iarna ma pune naiba sa deschid haionul stergatorul lunetei incepe sa se miste...zic hmmmmm interesant...
Search forum.... gasit buba....
Ma pune naiba in alta zi sa misc eu de tot mosorul de fire care intra in haion, pa deschidere haion din exterior (doar din interior cu un ac) booon... Merg eu ce merg cu masina si cand tineam apasata frana aud in sapte un scartit hmmmmm ascult ascult credeam ca am o mata in porbagaj (ma intorceam de la tara). ma uit in retrovizoare masina dadea din codita si tot asa la fiecare frana ca un catelus fericit dadea din codita(stergator luneta) la dracu zic.... desfacut acolo si cand vad masa rupta in 2 si inca un dir rupt si unu dezizolat.... fiind frigul de afara nu m-am incumetat sa o fac eu asa ca m-am dus la un atelier si remediat cu niste lipituri frumos cu letconul plus prelungit fire toata manevra 50 ron.
Ford Mondeo MK5 1.5 EcoBust 160CP - 2016 RubyRed
Ex: Opel Astra j Sedan 1.4 Turbo 140CP - 2014 Mahon
Ex: Citroen C4 2 usi mari rau si una in spate 1.6 110CP - 2006 Gri
Ex: Opel Astra j Sedan 1.4 Turbo 140CP - 2014 Mahon
Ex: Citroen C4 2 usi mari rau si una in spate 1.6 110CP - 2006 Gri
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
scump...da halatul cat e? 
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
baty_san
Vlad stiiieeeevlad scrie:Indiferent daca ai berlina sau coupe si becurile din stopuri se aprind la frinare, problema e de fir intrerupt. Mie greu sa cred ca s-au ars 5 becuri odata in a 3-a lampa stop. Acea lampa e alimentata direct din BSI, deci nici ala nu cred sa fie stricat. Mai degraba banuiesc un fir rupt in masnonul de fire dintre caroserie si haion, de aia am si zis mai sus ca ai coupe (e mai frecventa aceasta problema la coupeuri).
viata-i dura......
Don't steal...goverment hates competition!
- ReluV
- Numar Inmatriculare: CT-40-RLN
De Ziua Muncii m-am ocupat de acest aspect. Adevarul e ca ai destul de munca. Problema ar trebui abordata mai radical de catre cei ce nu vor sa schimbe tot cablajul. Firele se inlocuiesc in zona afectata pentru a pastra flexibilitatea cablajului. Daca inadesti acolo unde s-a rupt, imbinarea este rigida si poti avea aceeasi surpriza in viitor. Si astfel trebuie tratate toate firele la care s-a crapat izolatia, nu numai cel rupt. Se taie firul respectiv in zone unde inadirea e accesibila, se pun cleme de inadire, se izoleaza cu termocontractabil si apoi cu banda izolatoare. Se matiseaza pentru a asigura pozitionarea ferma pe traseu.
Iata cum am gasit cablajul (firul bej si rupt fiind de la lampa a 3-a de frana):

Sa aveti rabdare si materiale potrivite.
Bafta!
Iata cum am gasit cablajul (firul bej si rupt fiind de la lampa a 3-a de frana):

Sa aveti rabdare si materiale potrivite.
Bafta!
Berlina ALUMINIUM GREY benzina 1.6i 16v 80kW