OZ RACING leader absolut in WRC
SUPERTURISMO WRC disponibil pe 14'' 15'' 16'' 17'' 18''
Acum si in varianta matt black red stripe.
Mai multe detalii pe http://www.ozracing.ro

Mihay scrie:Ma bucur ca ati reusit sa va faceti timp sa intrati pe forum. Interesant ar fi sa ne povestiti cateva secrete de pe la inceputul companiei Oz si cum a reusit sa aiba acest succes , despre cum se fabrica si testeaza jantele si nu numai. Cate ceva despre ce nu putem gasi pe un site comercial al marcii.
LE: Deasemeni daca ceilalti aveti intrebari, nelamuriri, curiozitati despre produsele Oz le puteti adresa pe acest topic deoarece sunt sigur ca veti primi cele mai avizate raspunsuri.

ULTRALEGGERA este janta cea mai apreciata in cadrul colectiei OZ, intrucit schimba performantele dinamice ale masinii si in acelasi timp protejeaza suspensia si articulatiile pe drumuri deteriorate.Fiind vorba de masa nesuspendata a masinii redusa cu cele apx. 16 kg, traduse ar reprezenta aproape 100 kg mai putin.sorigen scrie:As dori sa stiu daca se pot pune Ultraleggere pe un C4 si cum. Multumesc.

Buna seara,sorigen scrie:Eu am intrebat de Ultraleggere pentru ca stiu ca nu merg pe Citroen C4 din anumite motive (de aia nu apar in configuratorul de pe site). M-ar interesa niste jante foarte usoare.