C4 - 1,6 i SX - berlina

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
enacheedi
Numar Inmatriculare: B-16-KCA

C4 - 1,6 i SX - berlina

Mesaj de enacheedi »

GATA ... am ridicat masina ieri din Baneasa *neagra + interior Bej ... BUNA impresie ptr inceput ... toate sunt OK !
Apropos de ce s-a mai discutat aici ... > DIRECTIA ... este ok din punctul meu de vedere, franele bune , despre motor ... inca nu am turat-o , sunt in rodaj ...
Ceea cea am de intrebat pe aici : am cautat airbagurile : si : cele doua frontale - f usor de gasit :shock: , cele din lateralele scaunelor - sunt acolo semnalate de inscriptia STS Airbag ... insa >>> "perdeaua" airbagurile cortina ... nu gasesc pe nicaieri inscriptionata prezenta lor "STS Airbag" ... la alte marci se vede aceasta inscriptie pe stalpi . DECI ... exista ori ba ... ???
Covorase / Presulete - Toate dedicate
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Re: C4 - 1,6 i SX - berlina

Mesaj de mituc »

enacheedi scrie: DECI ... exista ori ba ... ???
Da, exista. Era cineva pe aici pe forum care a facut scandal la service despre airbag-urile alea si daca-mi aduc aminte s-a oferit unul de acolo sa desfaca scaunele sa i le arate :)
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

SA o stapanesti sanatos, si sa te bucuri de ea. Airbagurile cortina exista, colegul nostru dumiflo tocmai ce s-a folosit de ele cand s-a dat peste cap cu masina... :roll:
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
enacheedi

Mesaj de enacheedi »

Merci Bogdan si mituc ... ma bucur ca exista , chiar nu mai am rabdare si nervi de dus cu ei ... eram curios pentru ca nu este semnalata (inscriptionata) prezenta cortinei pe nicaieri !!!

Dar daca exista ... este bine
sebi

Mesaj de sebi »

iti spun 100% ca sunt acolo si alea cortina. daca doamne fereste o sa ai nevoie de ele o sa vezi ca ies din acel spatiu ingust unde se imbina plafonu cu "chederu" ala de deasupra usii. este o singura cortina si pt pasagerii din spate. iese din fata pana in spate, acoperind ambele geamuri.
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Felicitari! Sa o stapanesti sanatos Edi!
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
enacheedi

Mesaj de enacheedi »

Va multumesc pentru urari !!!

am sa pun niste foto , si am sa va tin la curent cu functionalitatea (sper ... numai de bine) !!! in ceea ce priveste reviziile, tin sa va anunt ca m-am hotarat sa le fac la 15.000 (si nu la 20.000 - imi pare destul de mult pentru faptul ca am sa o folosesc preponderent urban)

Merci inca o data !
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

S-o stapanesti sanatos !!!
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Bine ai venit HaPPy!! Pe cand un topic al tau, ca sa iti uram si tie?
Imagine
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

In legatura cu airbagurile cortina...si eu ma gandeam de ce nu au scris "airbag" pe ele si am ajuns la o presupunere cum ca pentru a face inscriptie, banuiesc ca trebuia pus un alt material si nu mai arata estetic, sau trebuia schimbat intreg sistemul pentru declansare,poate chiar complica procesul de fabricatie, crestea pretul etc.Deci singura alternativa era sa scrie pe materialul existent si nu cred ca arata fain o inscriptie cu rosu sau negru airbag...zic si eu.
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Eu eram cu air-bag-urile.Mi-au desfacut tapiteria, nu caunele si erau acolo, mai albastre ca niciodata.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
enacheedi

Mesaj de enacheedi »

Merci Bogdan ... mai m-am linistit ...
In mod normal trebuiau sa semnalizeze prezenta lor ... asa cu se intampla la multe alte masini , dar nu asta este f important ... !!!
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Cu placere.
Din cauza nesemnalizarii am sarit si eu ca ars.Si ptr. ca singura metoda de a-mi demonstra "bizonismul" a fost asta, oamenii ( de super bun simt ) mi-au facut treaba asta.Bineinteles ca pe urma m-am facut mic mic mic.

Inca nu ti-am spus asa ca profit acum : S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!!!Enjoy it
:D :D :D
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

Mersi Bogdane de wellcome! l-am vazut cam tarziu, o sa imi ia ceva sa trec prin forum!
Un topic? O sa ma gandesc, dar HaPPy-a mea nu mai e chiar noua, are deja 8 luni...
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

A mea are 2 ani... :)
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”