Ce va place mai multe, ce campionat considerati mai tare , ce masini vi se par mai "bune" si mai "tari" si de ce?
Incep eu cu un teaser pentru Aiurica

LLE: uite edy entrylist de la raliul suediei din wrc din weekendul urmator :Monte Carlo a aratat valoarea pilotilor WRC
Raluca Magdas
1_21_2010_hirvonen2Directorul de motorsport al Pirelli, Paul Hembery, a declarat ca recentul Raliu Monte Carlo a scos in evidenta diferenta dintre cei mai buni piloti ai Campionatului Mondial de Raliuri si cei ai Challenge-ului Intercontinental de Raliuri.
Hembery, care a fost in Franta pentru a-si vedea compania castigand acest raliu multumita lui Mikko Hirvonen si noului Ford Fiesta S2000, e de parere ca atentia a fost atintita asupra finlandezului si a fostului campion JWRC, Sebastien Ogier.
"Cei doi (Mikko Hirvonen si Sebastien Ogier) au alergat intr-o clasa a lor la acest raliu. Au facut parte dintr-o clasa diferita de a celorlalti. Cred ca acest lucru da de gandit asupra locului in care se afla IRC si WRC in termeni de piloti.
Am fost acolo in postura de fan si m-a interesat sa vad cum sunt comparati pilotii. Nu injosesc pilotii IRC, sunt niste piloti foarte buni, insa trebuie sa recunosc ca la Monte Carlo Mikko si Sebastien au fost cu un nivel deasupra tuturor. Era de asteptat: Campionatul Mondial este varful acestui sport.
Cred ca se prevede un bun viitor in cele doua campionate, iar IRC sa promoveze catre WRC. Campionatul Mondial trebuie sa isi creasca nivelul, insa am avut dor un promotor pentru cateva saptamani, iar lumea uita ca North One Sport a trecut in postura de promotor oficial al WRC doar la inceputul acestui an, si inca mai este de lucru. Ceea ce pentru IRC se face extrem de bine este promovarea.
IRC si WRC functionand impreuna reprezinta un pas inainte. De ce sa avem doua fractiuni separate dispersand energia? Cele serii nu trebuie sa se puna una in calea celeilatei. Exista o oportunitate pentru a ajuta sportul in general prin gasirea unei solutii pentru ca IRC sa se integreze in WRC, acest lucru ar face pe toata lumea fericita", a declarat Hembery.