Am fost de dimineata si am vazut un C4 Coupe 2007 1.6 92CP fara FAP (sper) - alb - Franta - de la bisnitar - KM putini (68.000) etc. Ma rog sunt toate ingridientele unei tepe teoretice mai mici sau mai mari, ca sa nu mai zic ca omul vrea nu tine la pret - o da ieftin - mi-e si rusine sa spun cu cat...
Exterior: super in regula. Doar usa din drepta pare sa aiba putin nealineat bandoul - m-am uitat la praguri si totul e in regula. In fata nu pare sa fie lovita, spoilerul pare ala original mai cu ciupituri pe el, am cascat foarte bine ochii si prin interior ca sa vad vreo indoitura ceva - nimic.
Interior : in fata bord OK,usi OK - arata mai bine decat ma asteptam.In spate e mai urat ori a a carat chestii cu dansa ori nu-mi dau seama - are zgariata tapiseria de la usi + si pe ici pe colo plasticaria - la fel fel si in portbagaj.
Sa inteleg ca e Enterprise? Adica i-a pus omul bancheta in spate dupa ce a cumparat-o? Nu cred sa fi facut vreo investitie cat de mica in ea. Din cate stiu eu Enterprise are scaune doar in fata. Cam asa arata in spate: scaunele sunt la culoare cu cele din fata si par de acolo...

Motor: Aici e aici... Se aude un zgomot ceva ca un fasait ritmic... undeva din partea stanga de pe langa cureaua de la alternator.
Motorul parca nu merge foarte rotund... Ar trebui sa ascult si alt C4 ca sa fac o comparatie. Asa cand esti suspicios cu masina parca nu se aude cum trebuie - parca se chinuie si e destul de "vibracios"
In schimb la drum masina pare a se comporta normal. O calci se duce... servo se misca OK, cutia imi place. La relanti chiar daca se aude mai necurat... nu se ineaca si nu am observat variatii... cred ca a stat cel putin 10 minute asa cat am mai discutat.
De la ce poate sa fie fasaiala aia? Vanzatorul e un pustan il cred pe cuvant ca nu prea se pricepe. El a zis ca poate sa fie un injector - sau o "piesa slabita"... si ca oricum "la SH tot trebuie sa mai bag cateva sute in orice masina|.
Apropiatii zic sa ma feresc. In sinea mea cred ca ma tarai cu ea prin oras si la cate un drum de cateva sute KM pe luna. Intentionez sa o tin mai putin de 1 an. Dar s-ar putea sa ma insel... cat de grava poate sa fie problema?
M-as duce la reprezentanta dar mi-i sa nu dai niste bani degeaba sa-mi zic ca trebuie inlocuite injectoarele cand s-ar putea sa fie altceva.