martor + s-bealts/a-bags faulty
- IceRidder
- Uichi Sec
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDi 92 cai
- Numar Inmatriculare: . . . B 113 RDR
martor + s-bealts/a-bags faulty
Aseara mi s-a aprins martorul si am primit acest mesaj. pe forum nu am gasit nimic iar ce am gasit pe google se spunea ca s-a aprins din cauza unei sticle sub scaun (dar eu nu am).
are cineva vre-o idee?
de asemenea de la inceputul iernii teperatura mototrului nu creste mai mult de 2 liniute.. ar trebui sa ma ingrijorez?
are cineva vre-o idee?
de asemenea de la inceputul iernii teperatura mototrului nu creste mai mult de 2 liniute.. ar trebui sa ma ingrijorez?
Marele Alb - 1.6 HDI 90 CP
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Re: martor + s-bealts/a-bags faulty
Cea cu liniutele nu e de speriat. Toate Enterpriseurile iarna sta la 2 liniute si doar cind o forjezi urca la 3.
Legat de acea eroare de la centuri si airbaguri, sigur nu ai bateria descarcata ? Martorul sta aprins mereu ?
Legat de acea eroare de la centuri si airbaguri, sigur nu ai bateria descarcata ? Martorul sta aprins mereu ?
- IceRidder
- Uichi Sec
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDi 92 cai
- Numar Inmatriculare: . . . B 113 RDR
la rece nu se aprinde ci dupa 10-15 min de mers.
Marele Alb - 1.6 HDI 90 CP
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Atunci Lexia scrie pe tine. In functie de ce eroare s-a inregistrat poti sti ce urmeaza.
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
S-a intamplat sa se aprinda si la mine martorul pentru airbag-ul din scaunul din dreapta. Am miscat de mufa aia de sub scaun si s-a stins. Apoi cand l-am rabatat sa intre cineva in spate iar s-a aprins. La mine e de la mufa, e posibil si la tine, mai ales daca obisnuiesti sa rabatezi des scaunele... Se poate rezolva, un spray de contacte si umblat putin pe la mufele alea, stranse mai bine... etc
Incearca si zi-mi si mie daca rezolvi ceva. Mie mi-a fost sila sa ma mai bag sub scaun.
Incearca si zi-mi si mie daca rezolvi ceva. Mie mi-a fost sila sa ma mai bag sub scaun.
- B25BUY
- Numar Inmatriculare: B-BUY
Asa sta si la mine apa: 2 liniute la mers normal si la forja urca la 3.. e normal; la toate cred ca e la fel.vlad scrie:Cea cu liniutele nu e de speriat. Toate Enterpriseurile iarna sta la 2 liniute si doar cind o forjezi urca la 3.
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
- bongo
- Numar Inmatriculare: B777BNG
Eroare de airbag pe partea stanga:
Am eliminat mufele si tot apare si dispare cel putin o data pe minut. Daca ating mufa care se duce la centura de sub scaun dispare.
Dar cu scaunul desurubat si ridicat am tras de fire de am inebunit si nu apare deloc...eroare sa imi dau seama de unde e si imediat ce montez la loc scaunul apare.
Am eliminat mufele si tot apare si dispare cel putin o data pe minut. Daca ating mufa care se duce la centura de sub scaun dispare.
Dar cu scaunul desurubat si ridicat am tras de fire de am inebunit si nu apare deloc...eroare sa imi dau seama de unde e si imediat ce montez la loc scaunul apare.
-
WhiZaH
- Marca si model masina: Honda Civic Sedan 1.8 i-VTEC
- Numar Inmatriculare: B 57 WHZ
B 55 WHZ
E de la mufa de sub scaun. Eu am asa din cauza mufei de sub scaunul soferului. Tot imi aparea cand miscam scaunul, iar daca strangeam mufa cu mana disparea.
Asta vara cand am fost la Pro Motor Rm. Valcea mi-au prins-o baietii cu niste coliere de plastic, dar ulterior la spalatorie au miscat scaunul si de atunci sta aprins permanent martorul pe bord...
Asta vara cand am fost la Pro Motor Rm. Valcea mi-au prins-o baietii cu niste coliere de plastic, dar ulterior la spalatorie au miscat scaunul si de atunci sta aprins permanent martorul pe bord...
Honda Civic 1.8 i-VTEC
C4 2006 1.6HDI 110 CP SX Pack
C4 2006 1.6HDI 110 CP SX Pack
- bongo
- Numar Inmatriculare: B777BNG
Mufa nu mai exista, am legat firele pe direct
- Norishor
- Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
- Numar Inmatriculare: NOR
bongo, daca eroarea o ai pe partea stanga, este posibil ca spirala din volan sa fi patit ceva - daca eroarea inregistrata de Lexia este la airbag-ul volanului. Este un defect intalnit la mai multe marci. Ai idee care element de siguranta iti da eroare ? Nu numai airbag-urile pot da eroare ci si capsulele pirotehnice care iti strang centura in caz de impact. 
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
C4 n-are comanda rotativa(spirala) sub volan bre,ai uitat ca e cu butuc fix?
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Eu as incerca si in felul urmator : in momentul in care am eroarea aprinsa,as verifica cu diagnoza unde imi da eroare si ce anume.La ce ai tu acolo as miza pe un circuit deschis undeva...
Si daca zici ca ai eliminat mufele as zice ca problema e pe cablaj care e posibil sa fie intrerupt undeva,mai ales daca eroarea apare cu intermitenta si o poti elimina cand tragi de scaun.
In mod normal daca ai centurile sarite eroarea e permanenta.
Si daca zici ca ai eliminat mufele as zice ca problema e pe cablaj care e posibil sa fie intrerupt undeva,mai ales daca eroarea apare cu intermitenta si o poti elimina cand tragi de scaun.
In mod normal daca ai centurile sarite eroarea e permanenta.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- Norishor
Buna dimineata Norishor!simply the lex scrie:C4 n-are comanda rotativa(spirala) sub volan bre,ai uitat ca e cu butuc fix?
- horas
Buna dimineata !
Daca nu era lex o luam de buna si eu ca am patit la un peugeot chestia aia cu spirala si airbag-ul.
Daca nu era lex o luam de buna si eu ca am patit la un peugeot chestia aia cu spirala si airbag-ul.
CITROEN C4 1.6 16V SX VTR
- Norishor
@horas: numai la C4 (ca are butuc fix) nu exista spirala. La volanele normale, exista ! la 99% din modelele si marcile de masini