Sa lamurim de ce am ajuns la ei. Vroiam sa ajung la Citroen Cluj, dar ei au program pina la 17.00 iar eu pina la 16.00. Abia vineri am aflat ca saptamina viitoare am program pina la 18.00, deci nici o sansa sa ajung la ei, iar de Pasti plecam si aveam nevoie de clima functionala. Am zis ca o incarcare de freon nu ar fi mare lucru, mai ales ca diagnosticarea am facut-o eu si eram convins 99.99 % ca lipsa de freon e problema.
Acum ce nu poate incarca bine, in afara de a nu respecta cantitatea de agent refigerant ? Aparatul lui imi arata ca goleste, curata, videaza, verifica etanseitate si umple insatalatia. Din programul lui a selectat C4 si tipul motorului deci ma gindesc ca am bagat suficient "freon".
Daca e alt tip ... nu stiu ce sa zic pt ca nu s-a combinat cu celalalt. Sa fie un anumit tip de agent pt un anumit tip de instalatie de climatizare ?
Iar legat de garantie, factura ... am muscat-o rau. La telefon mi-a zis un pret acolo era altul. Tocmai a uitat sa imi precizeze ca nu era inclus TVA-ul si nu am insistat sa imi dea factura si sa platesc diferenta.