Buna ziua, am aflat si eu de la domnul Aiurica ca nu este doar pentru posesorii de C4 acest site/forum asa ca am venit si eu in randul vostru. Ma numesc Remus si ma pot lauda de doi ani cu o buburuza mica si neagra. In timp a suferit diverse modificari, si mai urmeaza, dar depinde de bani si (ne)seriozitatea unor persoane

. Masinuta este un 1.4 Furio 75 caluti care isi fac treaba destul de bine(viteza maxima 168km/h, if the cops did not see me I didn't do it). Nu am de obiectat la citronada mea decat la capitolul confort, dupa 4-5 ore de condus nu mai am spate, am doar o zona care ma doare tare, si "greierasii" care la fiecare gropita (deci tot timplu la drumurile noastre) "canta"

. Pun si niste poze de la incepun si pana in zilele noastre

, bonus o poza cu toate 3 masinile plimbate de mine (una e la fier vechi R.I.P, si una e vanduta unuia din cei mai buni prieteni ai mei).
Poza facuta pentru un site de imagini comice

.

Masina stock la cateva luni dupa ce am luat.

Rotile MSW 16 pe 16".

Un pic de folie ca sa fie mai neagra

.

Farurile cele noi, nu sunt fan de AE pe alta masina decat BMW dar sunt negre si nu arata rau cu cercurile alea

.

Evolutia stopurilor, am avut ghinion initial ca nu mi-au zis ca au marginea alba, asa ca am reusit sa o facem neagra(autocolant) si apoi anu asta am decis sa le fac si mai negre, se vad luminile ok ziua si foarte bine noaptea.

Ultima poza cu cele 3 masinute inate sa se duca 2 din ele