Va propun sa ne intalnim duminica pe 25 aprilie la un gratar. Intalnirea initiala sa o facem la ora 10 in parcarea Kaufland Nicolina ca sa facem cumparaturile si dupa aceea sa mergem la locatia gratarului. Eu propun sa mergem la Dobrovat.
Ies duminica dimineata din tura...cred ca pot sa vin si eu pe la 14....asta daca nu se supara ceilalti ca trag chiulul la cumparaturi...cu prezenta bineinteles..
C4 1.6i 110CP Berlina gris fer IS 15 BRN + sticker Daca cineva zambeste atunci cand lucrurile merg prost,
inseamna ca s-a gandit deja pe cine sa dea vina...
Mda... Cum se intampla de fiecare data numai 4 oameni suntem prezenti. Se tot spune: Cand se face o noua intalnire, vreau si eu, dar cand se organizeaza ceva in Iasi tot aceiasi 4 oameni suntem. Rusine Iasi.
Daca nu plec in weekend la Piatra Neamt .... vin si eu la intalnire (mai ales ca sint destul de nou pe aici ... si chiar as vrea sa va cunosc si eu )
In cursul zilei de azi va voi spune cu siguranta daca puteti conta pe mine
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti. All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti. All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Plec in seara asra din Iasi ... dar revin pana duminica dimineata ... asa ca ma trec si eu pe lista
1. citizenx
2. Catalin_A
3. Victor.VRE
4. Benetton
5. ...