Service-uri participante:
- Brasov: District Serv
- Bucuresti: S.D. PRESTIGE IMPEX '97
- Pitesti: CARTEC TRADE
- Iasi: SERVUNION
- Suceava FETCOM
Tot ce ai nevoie este de un card de cumparaturi de la Raiffeisen sau celebrul Card Avantaj de la Credit Europe Bank, mergi la Service, zici ca vrei sa platesti in rate fara dobanda(3,4,6 etc) si iti alegi numarul de rate. Lunar trebuie sa depui suma aferenta unei rate pana la o data anume, si astfel vei avea dobanda 0.
La inceput am fost putin sceptic cu privire la "dobanda 0", ma asteptam sa fie ceva scris mic si cu steluta cum ne-au obisnuit bancile, insa chiar asa este, dobanda este 0, atat timp cat depui suma aferenta unei rate in intervalul lunar stabilit de banca!!
Chiar azi vorbeam cu Vlad de promotia asta, si a fost foarte incantat ca asa poate isi schimba si el distributia, insa s-a cam linistit cand a auzit ca doar o mica parte din Dealeri participa
Regulamentul complet al promotiei: Citroёn iti rasplateste fidelitatea! – Service auto in rate fara dobanda
2. Igienizarea A/C cu numai 50 RON in perioada 15 mai - 31 iulie
Serviceuri participante:
- Bucuresti: S.D. PRESTIGE IMPEX '97
- Pitesti: CARTEC TRADE
- Suceava: FETCOM
- Iasi: SERVUNION
- Galati: Belvedere Motors
Pentru C4-ul meu am calculat asa:
50 RON(manopera si Curatare instalatie climatizare) + 69 RON (filtrul de polen si Manopera) = 119 RON fara TVA (142 RON cu TVA).
De bun simt pretul pentru o pregatire de vara, si daca tot se ajunge in service se poate opta in mod gratuit si pentru Pachetul de verificare C-Standard, si 20% reducere pentru piesele de schimb recomandate valabil tot intre 15 Mai - 31 Iulie!
Atentie insa ca pentru aceasta verificare nu participa aceleasi serviceuri ca si la campania cu Igienizarea AC(asta ca sa nu injuram aiurea dealerii
Regulamentele complete precum si Service-urile participante :
Igienizarea A/C cu numai 50 RON in perioada 15 mai si 31 iulie
Pachetul de verificare C-Standard, si 20% reducere pentru piesele de schimb recomandate