Aiurica scrie:bine ai venit!
nu iti mai face atatea probleme , nu e cazul.Suntem aici sa ne simtim bine.
sedere cat mai placuta si cat mai lunga!
stai in Spania? mai treci prin Romania?
ar fi frumos sa discutam la o intlanire!
Multumesc, frumos ptr cuvinte si sper sa fie o sedere lunga pe forum.Stau in Spania de 10 anii si jumate,prin RO. sigur ca trec, ce este drept fara masina, este mai comod avionul, si de ce nu pretul este mult mai bun, nu mai pun obosela si poate un pic stress.Cat priveste intalnirea as fi incantat, dar nu promit nimic, este mai greu, cu siguranta ma vor bucura intalnirile voastre si sfaturile,opiniile,pareri.Multumesc inca o data MIHAY and CO.
f1gio scrie:Juliu scrie:Sa o stapanesti sanatos. Interesant este ca are jantele originale pe 16", nu pe 15". Au fost instalate aftermarket?
Tot ce se vede vine din fabrica, eu nu am schimbat nimic, aaaaaa da consumabile normal.La momentul acela era, dupa umila mea parere cea mai buna masina respect calitate, pret, consum, intretinere.Uite un mic ex. ptr 92cv hdi,taxa pe an la primarie(ayuntamiento, cum spun astia) este doar 47,13€.O zi buna si la fel si tu sa stapanesti sanatos masina si fara incidente.
P.S. in caz ca gresesc cu ceva, va rog sa ma atentionati imediat,ma refer la moderatorii.Este 1a data cand efectiv scriu ptr/pe un forum,dar accept orice tip de critica.Multumesc.
commandorsteel scrie:s-o stapanesti sanatos cati mai multi km

Multumesc frumos, idem.O zi buna.
Aiurica scrie:bine ai venit!
nu iti mai face atatea probleme , nu e cazul.Suntem aici sa ne simtim bine.
sedere cat mai placuta si cat mai lunga!
stai in Spania? mai treci prin Romania?
ar fi frumos sa discutam la o intlanire!
Am rasp. mai jos si am spus MIHAY and CO. , desigur si ptr Aiurica(ciudat nick)
Juliu scrie:Sa o stapanesti sanatos. Interesant este ca are jantele originale pe 16", nu pe 15". Au fost instalate aftermarket?
Tot ce se vede vine din fabrica, eu nu am schimbat nimic, aaaaaa da consumabile normal.La momentul acela era, dupa umila mea parere cea mai buna masina respect calitate, pret, consum, intretinere.Uite un mic ex. ptr 92cv hdi,taxa pe an la primarie(ayuntamiento, cum spun astia) este doar 47,13€.O zi buna si la fel si tu sa stapanesti sanatos masina si fara incidente.