De ce mi-am luat C4 ?
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
De ce mi-am luat C4 ?
Un vot care are menirea sa reflecte motivul pentru care suntem utilizatori de C4 
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
Re: De ce mi-am luat C4 ?
ieftia nu a fost cand am luat-o eu. dar totusi zicese ca era promotie, deci pot sa ma incadrez la ieftin si frumos
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
pacat ca ai pus numai o optiune
eu am votat ptr nonconformism
eu am votat ptr nonconformism
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- bytzak
- KamiKaze
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
- Numar Inmatriculare: B-101-DXE
ieftina, frumoasa+ bonus de nonconformism. acestia au fost factorii. 
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
- cpv_13
- Numar Inmatriculare: VL 21 CPG
Criteriile dupa care am facut alegerea au fost in ordinea urmatoare:
1. Siguranta - trebuia sa aiba 5 stele
2. Consum - deci diesel
3. Pret - om obtinut un pret bun
4. Asptect exterior si mai ales interior
1. Siguranta - trebuia sa aiba 5 stele
2. Consum - deci diesel
3. Pret - om obtinut un pret bun
4. Asptect exterior si mai ales interior
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
1.6 HDI 92 CP
-
history
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4i +
- Numar Inmatriculare: DJ-26-DIN
E altfel..., restul nu a mai contat. Ma mai gandesc la urmatoarea...
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Trebuia sa lasi totusi sa votam mai multe variante.
Primul criteriu era sa fie ieftina, si pe urma (cel hotaritor) "Pentru ca e speciala, nonconformista". Faceam pe dracu in patru sa o iau dupa ce am cunoscut masina mai bine.
Primul criteriu era sa fie ieftina, si pe urma (cel hotaritor) "Pentru ca e speciala, nonconformista". Faceam pe dracu in patru sa o iau dupa ce am cunoscut masina mai bine.
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Nici un fan inrait Citroen ? 
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Eu am devenit dupa achizitionare, deci nu pot sa votez acea optiune. 
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
cauta-l pe Deesecatalin4u24 scrie:Nici un fan inrait Citroen ?
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- vladut_v
Nu cunosteam absolut nimic despre masina, atunci cand am luat-o, dar am gasit-o foarte speciala si nonconformista. Au contat si dotarile exclusivise care se puteau pune, la vremea respectiva, pentru clasa din care face parte. Printre ele: cel 6 airbag-uri si cele 5 stele ENCAP - care au cantarit foarte mult in alegere.
Cand am luat-o in primire eram topit de finetea detaliilor si a materialelor, de culoarea metalizata, de design-ul exterior in general.
Si cel mai important este ca toate astea le pot spune despre masina mea, si acum, cu aceiasi
admiratie. Desi incet incet urmeaza sa schimb masina, viata merge mai departe, in schimb NU AM ABSOLUT NICI O VIZIUNE de viitor, despre o posibila masina existenta acum, sau care se va inventa, din mana unui designer-arhitect, care sa ma fascineze atat de tare cum a facut-o acest C4 berlina 2006. Trebuie sa va marturisesc ca nu am avut niciodata o inclinatie deosebita spre modelul coupe sau acel sedan cu viata scurta.
Toate astea fiind spuse, am votat ultima varianta: speciala si nonconformista !
Cand am luat-o in primire eram topit de finetea detaliilor si a materialelor, de culoarea metalizata, de design-ul exterior in general.
Si cel mai important este ca toate astea le pot spune despre masina mea, si acum, cu aceiasi
admiratie. Desi incet incet urmeaza sa schimb masina, viata merge mai departe, in schimb NU AM ABSOLUT NICI O VIZIUNE de viitor, despre o posibila masina existenta acum, sau care se va inventa, din mana unui designer-arhitect, care sa ma fascineze atat de tare cum a facut-o acest C4 berlina 2006. Trebuie sa va marturisesc ca nu am avut niciodata o inclinatie deosebita spre modelul coupe sau acel sedan cu viata scurta.
Toate astea fiind spuse, am votat ultima varianta: speciala si nonconformista !
C4 1.6i 16V Berlina
- Juliu
- Numar Inmatriculare: B-14-KWD
Criteriul a fost reducerea masiva de 5000 de euro, nimic altceva, abia dupa au venit ele singure, celelalte lucruri.
Neavand ceva mai bun de facut, pieton fiind, dupa un accident, am intrat pe unde a dat Domnul. Bani nema, salariul de bine de rau nu era inca injumatatit de Boc si restul de infractori.
Probabil a contat si perspectiva unui loc sigur de munca pentru aprobarea creditului. Banii de avans tot saraca maica-mea, eu nici 1000 de euro de pe urma Daewoo-ului facut zob.
Ca picat din cer m-am trezit cu telefonul de la dealer, a venit ceva si cineva pe care il asteptam, departe, din Curtici - Ardeal.
Primul lucru a fost mesajele trimise unei persoane din Valeni, atat de dragi mie pe atunci. Vin cu o surpriza rosie, ghici ghicitoare!
Dupa o noapte nedormita, si rutina zilnica ce a parut o eternitate a venit in sfarsit momentul, intampinat cu cearcane si un pulover curat si mirosind a balsam.
O poza cand am ajuns acasa.

Masina era integrata de o luna de zile in familie si se plimba agale, saptamanal, pana la Valenii de Munte.

Neavand ceva mai bun de facut, pieton fiind, dupa un accident, am intrat pe unde a dat Domnul. Bani nema, salariul de bine de rau nu era inca injumatatit de Boc si restul de infractori.
Probabil a contat si perspectiva unui loc sigur de munca pentru aprobarea creditului. Banii de avans tot saraca maica-mea, eu nici 1000 de euro de pe urma Daewoo-ului facut zob.
Ca picat din cer m-am trezit cu telefonul de la dealer, a venit ceva si cineva pe care il asteptam, departe, din Curtici - Ardeal.
Primul lucru a fost mesajele trimise unei persoane din Valeni, atat de dragi mie pe atunci. Vin cu o surpriza rosie, ghici ghicitoare!
Dupa o noapte nedormita, si rutina zilnica ce a parut o eternitate a venit in sfarsit momentul, intampinat cu cearcane si un pulover curat si mirosind a balsam.
O poza cand am ajuns acasa.

Masina era integrata de o luna de zile in familie si se plimba agale, saptamanal, pana la Valenii de Munte.

Citroen C4, 1.6 vti

- banditaa
- Numar Inmatriculare: PH xx D N I ( as vrea eu sa fie a mea :)) )
catalin4u24 scrie:Nici un fan inrait Citroen ?
fan inrait sunt eu
I dont drive fast , i fly slow !
-
brilu
- Numar Inmatriculare: cj 43 GAB
faina alegere,dar ce-i aparatul ala legat la casetofon?Bluetooth?
- Juliu
- Numar Inmatriculare: B-14-KWD
Da, impreuna cu USB box, cadou de la dealer
Iti vezi de condus si vorbesti prin microfon si boxe => risc scazut de accident si util.
In 13200 de euro, pe langa cadou am primit si pachetul vizibilitate, confort, 4 blocuri de comenzi pe volan si motorul vti de 122 cp. Asa da promotie.
Iti vezi de condus si vorbesti prin microfon si boxe => risc scazut de accident si util.
In 13200 de euro, pe langa cadou am primit si pachetul vizibilitate, confort, 4 blocuri de comenzi pe volan si motorul vti de 122 cp. Asa da promotie.
Citroen C4, 1.6 vti