Pai prezinta-ne-o de la cap la coada ca ne-ai facut curiosi sau e teasing?
plus ca m-ai facut curios cu site din semnatura, din cate stiu eu Claudiu David a facut scoala de soferi cu tata
Volvo XC70, D5
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
hai ca-i tare asta cine e tatal tau fara niciun misto ! Claudiu David e cam singurul pilot profesionist de pe la noi ...doar ca nu prea se mai da pe la noi . Dar ne mutam la offtopic ca facem varza topicul omului
Salut din nou, tot ce se poate cu tatal tau, Claudiu este cel mai bun prieten al meu si eu lucrez pt el la scoala lui.O sa mai pun ceva poze cu masina.Nu am ce sa spun mare lucru despre ea:e un C2 stock cu o suspensie stock si indragita de componentii familiei mai ale de sotia mea care se ia la "intrecere" cu baietii care o arata cu http://ro.grepolis.com/#degetul" onclick="window.open(this.href);return false; pe strada...
Revin cu poz
Ai fost la Sinaia?Masinuta trebuia sa fie Safety Car dar din pacate a venit primarelul cu stralucita idee sa ne aduca el masini pt traseu si securitate super sportivele Kia
Sau cu alte cuvinte motorul aspirat de 1.6 L 16v, 125 cp.
Motorul vti 122 cp se descurca ok pe C4, care este incarcat cu tehnologie si cu kilograme la bord.
Pe buburuza asta de C2 (vechiul motor 1.6i, tunat, va rog corectati-ma) reuseste 0-100 km in 8.3 secunde. Exact cat THP-ul tau, Emicald. Si o viteza maxima de 202 km/h, prea mult pentru o ganganie.
In curbe insa da fum atat C4-ului cat si altor masini mai scumpe.